Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - k³opot i to wielki pomocy

Soombo - Nie 08 Cze, 2008 20:19
Temat postu: k³opot i to wielki pomocy
Siema mam 15 lat a nie mam mutacji, do tej pory umnie w klasie tylko 3 ch³opaków nie mia³o mutacji. Jak dziewczyny na to reaguj± bo jestem bardzo ciekw bo s±dze ¿e sie z takiego g³osu ¶mieja. I dotego co gorzsa nie s±dze ¿e j± bêde mieæ. Dziêki z góry za odp.
CHoCoLaTE - Nie 08 Cze, 2008 20:24
Temat postu:
Ci ch³opacy, których znam i nie maj± mutacji wygl±daj± dziecinnie wiêc ja np. bym takiego nie chcia³a. I tu nie chodzi o g³os, bo maj± dopiero 15 lat, jak Ty, ale o sam wygl±d. Nie wiem jak z tym u Ciebie ^^
Pewnie za rok albo 2 bêdziesz mia³.
Shaunri - Nie 08 Cze, 2008 21:40
Temat postu:
S± ludzie którzy nigdy nie maj± mutacji, bywa. Czê¶æ próbuje to leczyæ, czê¶ci siê nawet nie chce. Generalnie osobi¶cie znam go¶cia który mutacji nigdy nie mia³ i jako¶ sobie z ¿on± w ¿yciu radzi, tak wiêc ¼le nie jest.

Aczkolwiek chyba najgorzej wypada to w wieku szkolnym, wiadomo ¿e dzieci maj± nie do koñca wykszta³cony mózg i lubi± podokuczaæ : )

Tak czy owak teraz troszkê wcze¶nie ¿eby siê tym przejmowaæ - bo Twój organizm mo¿e sobie naturalnie z tym poradziæ. Po lekarzach mo¿esz zacz±æ ³aziæ za kilka latek ; )
Soombo - Nie 08 Cze, 2008 22:08
Temat postu:
dziêki za odp. Smile
P.S mam nadzieje ¿e nie nale¿e do tych ludzi którzy nie maj± nigdy mutacji.
CHoCoLaTE - Pon 09 Cze, 2008 12:26
Temat postu:
Jest taki aktor, który nie mia³ mutacji i z tego korzysta, bo udziela g³osu do wielu bajek, no i gra tez normalnie w filmach.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group