Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Darmowe próbki
trinithi013 - Pią 13 Cze, 2008 18:12
Temat postu: Darmowe próbki
na jekiej stronie można dostać darmowe próbki podpase/tamponów i wkładek
nie licząc o.b. i disscreet
Naturelli nigdzie nie mogę znaleźć; a na always nie mogę się zarejestrować
cornelia.j.m - Pią 13 Cze, 2008 21:14
Temat postu:
a probowalas wyslac meila do alwaysa o probki?
nasty_girl - Nie 15 Cze, 2008 17:14
Temat postu:
Nie każda firma wysyła takie próbki, to raz. Po drugie, często ich nie mają, lub po prostu ludzi zbywają.. Na wiele nie licz. A tampony/podpaski nie są drogie, więc warto podejść do sklepu i kupić.
cornelia.j.m - Nie 15 Cze, 2008 23:41
Temat postu:
no tak ale jesli ona nie jest pewna co do podpaski czy tampona to woli najpierw przetestowac probke bo po co kupowac cala paczke tym bardziej jesli okaze sie ze jej nie pasuja.
nasty_girl - Pon 16 Cze, 2008 07:02
Temat postu:
Wiesz co, przy takich kwotach nie ma co robić cyrków. Zawsze można dać koleżance. Próbowałam zebrać takie próbki jak miałam szczeniaczka, żeby zobaczyć jakie karmy będą mu smakować. W grę wchodzą kwoty ok. 200 zł za paczkę, więc teoretycznie powinno im zależeć na kliencie, a tak naprawdę, każdy ma Cię w dupie. Nawet obiecanych próbek nie dostałam (otrzymałam 2, wysłałam może z 20, na maile, które mi polecono). A przy tak drobnych sumach, nikt się nie będzie o nią troszczył, nie ona, to inna kupi. Czasem są jakieś akcje, to może wtedy, ale wydaje mi się, że takie firmy jak Always czy OB wystarczająco kasy wkłada w próbki dla szkół.
trinithi013 - Czw 17 Lip, 2008 10:38
Temat postu:
racja.podpaski i tampony nie są drogie;więc można zawsze kupic i wyprubować.
Mateusz246 - Czw 31 Lip, 2008 19:23
Temat postu:
Ej ale jak dziewczyna kupi i np bedze za duzy lub zaduza albo cos w tym stylu to tylko kase zmarnuje
CHoCoLaTE - Czw 31 Lip, 2008 22:38
Temat postu:
to jest napisane na opakowaniu co i jak
a za duze podpaski to na noc moga byc
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group