Dzieci OnLine
Fotografia - AKT
kochanekmarzen - Sro 18 Cze, 2008 18:01
Temat postu: AKT
Witam was Wszystkich. robie juz bardzo ladne i profesjoonalne zdjecia. I chcem zaczac robic akty. Tylko nie wiem jak komus to zaproponowac mam dopiero 16 lat i chcem zaczac robic takie zdjecia. Pomozecie. Jak byscie zareagowali jak bym wam takie cos zaproponowal. I jak mam to zaproponowac komus?
CHoCoLaTE - Sro 18 Cze, 2008 18:54
Temat postu:
Gdybyś zaproponował to komuś w swoim wieku lub około, to dziewczyna by raczej pomyślała, że chodzi o seks. A starsza nie wiem czy by się zgodziła xd Zaproponuj szkolnej dzi*ce... xd
kochanekmarzen - Sro 18 Cze, 2008 19:07
Temat postu:
W tym jest problem ze nie ma dzi*** u mnie w szkole. Nie koniecznie musi to byc dziewczyna. Moze Byc tez chlopak. Osoba do aktu i tyle.
stefcio - Pią 20 Cze, 2008 18:18
Temat postu:
a lustra w domu nie masz?
PotworAreturn - Sob 21 Cze, 2008 12:22
Temat postu:
Ja kiedys na pewno bede chciala miec pelen album moich wlasnych aktow, narazie nie mam na to czasu ani pieniedzy ale to jest zdecydowanie jedno z moich marzen;]
Akacja12 - Sob 21 Cze, 2008 17:10
Temat postu:
Mogę popozować ;p
heh, nie mam pojęcia, ale ja bym zapytała jakiegoś przyjaciela, przyjaciółki, albo kogoś kogo znasz...
gedeon - Pon 21 Lip, 2008 23:13
Temat postu:
Jak bedziesz mial taka ksywke i pisal "chcem" to... nie wroze Ci sukcesu w poszukiwaniu chetnych do pozowania
Poza tym jesli robisz "profesjonalne" zdjecia to najlatwiejszy sposob to zrobic z nich galerie internetowa i dac ogloszenie na jakims forum Twojego miasta, ze poszukujesz chetnych dziewczyn na zasadzie: zdjecia za pozowanie. To jest najlatwiejszy sposob, tylko musisz miec porzadne portfolio, wtedy bez problemu znajda sie chetne, choc napewno na poczatek latwiej bedzie znalezc kogos do pozowania w kategorii "nagosc zakryta" niz sam sensu stricte akt.
Pozdrawiam i zycze udanych zdjec
wiktor85 - Pią 14 Lis, 2008 12:50
Temat postu:
najtrudniej jest zacząć, bo wszyscy na początku wymagają niezłego portfolio ale jak zacząć tworzyć to portfolio skoro na początku aby kogoś przekonać trzeba je już mieć i koło się zamyka:)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group