DOJRZEWANIE - POMOCY problem z czlonkiem ;/ Mateusz246 - Czw 31 Lip, 2008 19:42 Temat postu: POMOCY problem z czlonkiem ;/
Siema, wiec proszę o odpowiedzi.
Moj członek staje gdy zobaczę jakąś laskę z mocnym dekoltem albosie wypnie. U mnie w mieście noszą króciutkie spódniczniki aż widać pośladki albo stringi, ale przejdźmy do rzeczy.
Więc on mi staje gdy zobaczę, ale jest duży i mocno odstaje od spodni W jakim wieku mi przestanie stawać na taki widok?
/ Nikita.Shaunri - Czw 31 Lip, 2008 23:01 Temat postu:
Masz... Masz... Masz... 14 lat? No to spokojnie - już niedługo wszystko się u Ciebie unormuje i króciutkie spódniczki przestaną Cię aż tak kręcić : )
Niestety jest to problem młodości, który na szczęście dosyć szybko przechodzi : ) Jeszcze rok, dwa się powstydzisz i po problemie : )
wiec w jakim wieku mi przestanie stawac na taki widok??
prawdopodobnie nigdy...
jak przestanie to źle (albo będziesz miał już 80-90 lat)
kobiety podobno gdy to widzą wiedzą (i czują się) docenione / że je doceniasz Shaunri - Pią 01 Sie, 2008 09:02 Temat postu:
Kimex - Ależ proszę Cię, głupoty gadasz.
Kiedy przechodzi okres nagłego dojrzewania chłopców, to ich organizm przestaje tak ostro reagować na byle widok kobieciny. Wtedy potrzeba już nieco więcej, żeby takiego chłopaczka podniecić. Kimex - Pią 01 Sie, 2008 19:57 Temat postu:
a tak
okreslAŁem ty;lko sytuacje na jego wiek Mateusz246 - Pią 01 Sie, 2008 23:14 Temat postu:
CZyli mam rozumiec ze 15 lub 16lat jak bede miał to juz sie to skonczy??
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi. Shaunri - Sob 02 Sie, 2008 12:46 Temat postu:
Tak, tak masz rozumieć - po prostu będziesz już potrzebował silniejszych bodźców żeby się podniecić niż kobiecy dekolt : ) Mateusz246 - Czw 11 Wrz, 2008 21:19 Temat postu:
JUz teraz mam takie odczucie jagby stawał ale nie staje ale jeszcze czasami to staje