Gry i programy komputerowe - lineage 2 piotr123 - Pią 05 Wrz, 2008 13:48 Temat postu: lineage 2
cześć
nie wiecie skąd można pobrać lineage 2 ? proszę o link do najnowszej wersji
a jak się uda to będę grać na tym serwerze >graveland<Magwill - Sob 06 Wrz, 2008 17:05 Temat postu:
Masz na myśli ściągnięcie? Jeśli tak to możesz z tąd: www.mininova.compiotr123 - Nie 07 Wrz, 2008 17:20 Temat postu:
dzięki ale niestety mam za słabego kompa bo pokazuje mi się błąd jak próbuje zrobić nową postać ,a na kolegi koncie po wybraniu postaci
(i daję punkcik pomocy ) Shaunri - Nie 07 Wrz, 2008 18:18 Temat postu:
Osobiście mogę powiedzieć że lepiej zainteresuj się dobrymi a zarazem darmowymi mmoRPG'ami, zamiast próbować swoich sił na pirackich serwerach czy to WoW'a, czy Lineage'a II.
Serwery takie dają bardzo mało możliwości, naprawdę lepiej wyjdzie Ci gra w grę która jest po prostu darmowa (Lub też ewentualne zainteresowanie się Closed betami/Open Betami wychodzących dopiero gier).
Jest też możliwość zainteresowania się grami starszymi, które niegdyś przynosiły niezłe zyski, a teraz zostały zmienione na gry darmowe (Między innymi wybitny wręcz hit "Archlord").
Naprawdę jest dużo możliwości, a gra na prywatnych serwerach jest najgorszą z nich ; ) piotr123 - Pon 15 Wrz, 2008 16:43 Temat postu:
a ty jakie mmorpg polecasz? Shaunri - Pon 15 Wrz, 2008 20:51 Temat postu:
Archlord - Stary bo stary, ale killer jakich mało.
Knight Online (Aktualnie chyba Knight Empire) - Mocno zabugowany, ale za to ze wspaniałym systemem walk w party.
Anarchy Online - Nie moje klimaty, gdyż SF, ale taki sam killer (I praktycznie tak samo stary) jak Archlord. Bardzo wysoko ceniony mmo.
Atlantica Online - Aktualnie w fazie testów. Mmo z systemem walki a'la Final Fantasy.
Guild Wars - Kupujesz pudełko i grasz. Nie jest to gra mmo, tylko "multiplayer cooperative", aczkolwiek bardzo godne polecenia. Parę dobrych latek przy tym spędziłem. Słupek - Wto 16 Wrz, 2008 18:30 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Guild Wars - Kupujesz pudełko i grasz. Nie jest to gra mmo, tylko "multiplayer cooperative", aczkolwiek bardzo godne polecenia. Parę dobrych latek przy tym spędziłem
Mi się nawet parę nocek zdarzyło zarwać, ale tylko w podstawkę i Factions grałem. Shaunri - Wto 16 Wrz, 2008 20:07 Temat postu:
Ja skończyłem na Nightfall'u - W Eye of The North już nie grałem : ) Magwill - Sro 17 Wrz, 2008 21:51 Temat postu:
Hej, piotr! Nie ma za co ale te podziękowania to do kolegów powyżej