Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Ciagle zmeczenie i dziwne uczucie w glowie
sledzislaw - Czw 23 Paź, 2008 19:57
Temat postu: Ciagle zmeczenie i dziwne uczucie w glowie
a wiec zaczne od poczatku. na poczatku pazdziernika bylem u kumpla na 18 i zapalilem niestety marichuane. Czulem sie na 2 dzien ok tyko niekiedy czulem dziwne uczucie w sercu bilo mocno. Drugi dzien po imprezie tez bylo wszystko ok (zjadlem tylko paczka przez caly dzien") gdy wrocilem do domu po 20 nagle zrobilo mi sie slabo. Na drugi dzien poszedlem do lekarza i doszlismy do wniosku ze to moze byc anemia. Na drugi dzien zrobilem badania a pojutrze je odebralem i byly ok wiec dostalem skierowanie do szpitala zeby mnie tam przebadali. W szpitalu zrobili mi ekb, badania rozne krwi, moczu, kalu, rentgen klatki piersiowej i nosilem holtera. Mialem jeszcze jakies wirusowe zapalenie gardla. Wykryli jeszcze ze mam niski poziom magnezu. Z Holtera wyszlo ze nie kiedy mam za duze odstepy miedzy biciem serca i to przez to moge byc zmeczony i po 7 dniach w szpitalu dostalem skierowanie do kardiologa, ktory mi powiedzial ze serce jest zdrowe i powtorzy badanie kolterem za 3 tygodnie. Najbardziej denerwuje sie tym uczuciem w glowie tak mi sie dziwnie patrzy (obraz mi sie nie rozmazuje ani nic), czuje takie zmeczenie w niej nie wiem jak opisac to uczucie, boje sie ze mi nie przejdzie. Mial ktos stycznosc z czyms takim ? Pozdrawiam
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group