Muzyka, Kultura, Media - Kobiety vs Mężczyźni laniade - Pią 14 Lis, 2008 13:16 Temat postu: Kobiety vs Mężczyźni
Witam!
Poszukuję filmów, gdzie pokazana jest konfrontacja dwóch światów : Kobiet i Mężczyzn.
Jako jeden z przykładów mogę podać Rzeczpospolita babska stary film , ale naprawdę udana fabuła. Szukam więcej filmów tego typu najlepiej żeby były to komedie.
POZDRAWIAM ! Shaunri - Pią 14 Lis, 2008 13:39 Temat postu:
Seksmisja, chyba największy killer pod względem zestawienia światopoglądu mężczyzn i kobiet. Do tego wyjątkowo udana komedia : ) laniade - Pią 14 Lis, 2008 13:46 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Seksmisja, chyba największy killer pod względem zestawienia światopoglądu mężczyzn i kobiet. Do tego wyjątkowo udana komedia : )
Seksmisja rzeczywiście super komedia, ale oglądałam już ja z n-ty raz w końcu nie chyba osoby, która by tego nie oglądała chociaż raz w swoim życiu
Może jeszcze jakieś inne propozycje?? nie muszą być to polskie filmy. Shaunri - Sob 15 Lis, 2008 23:22 Temat postu:
Generalnie ciężko znaleźć film, który poruszałby tylko taką tematykę - w wielu produkcjach znajdziesz coś, co w jakiś sposób o ten temat zahacza, ale żeby tak cały film temu poświęcić? Chyba się nie spotkałem, albo przynajmniej nic nie przychodzi mi do głowy : )