Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - informacje dla VI klasisty

gal anonim - Pon 01 Gru, 2008 16:10
Temat postu: informacje dla VI klasisty
Very Happy więc co powinenem wiedzieć o..... no o tym temacie
proszę o wasze rady Razz

[ Dodano: Pon 01 Gru, 2008 15:19 ]
halo ???????
pomocy jakoś żle mi idzie
Shaunri - Pon 01 Gru, 2008 16:25
Temat postu:
Ale o jakim temacie : )?
joasia90 - Pon 01 Gru, 2008 17:51
Temat postu:
Powinieneś znać budowę narządów płciowych (zewnętrznych i wewnętrznych) kobiety i mężczyzny. Wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia. Co się dzieje u dziewczynek i chłopców kiedy dojrzewają (owłosienie, mutacja itp). Co to jest i jak "wygląda" cykl menstruacyjny.

Wiekszośc z tych informacji poiwinieneś wynieść w czwartej klasie z lekcji przyrody
Shaunri - Pon 01 Gru, 2008 18:28
Temat postu:
<pada na twarz> Aaaa, to o to chodziło w "tym temacie" - wybaczcie, naprawdę nie zrozumiałem : )
joasia90 - Pon 01 Gru, 2008 18:40
Temat postu:
Shaunri - skoro pytanie to zostało zadane w dziale "Dojrzewanie" to chyba oczywiste, że "o to" chodziło ; p
nasty_girl - Pon 01 Gru, 2008 19:07
Temat postu:
Chyba raczej nie da się całej wiedzy przekazać od tak.. a żeby wiedzieć, czego konkretnie chce się dowiedzieć, mógłby się określić.
Anonymous - Wto 02 Gru, 2008 16:11
Temat postu:
Większość takich postów piszą drugoklasiści, którzy "chcą się dowiedzieć czegoś od życia".
Napisz dokładnie, o co ci chodzi i nie krępuj z używaniem słów tabu.

Tutaj jesteś anonimowy, to forum jest do rozwiązywania a nie zgadywania problemów.
gal anonim - Sro 03 Gru, 2008 14:24
Temat postu:
a dokładnie chciałbym wiedzeć jak zacząć Love
joasia90 - Sro 03 Gru, 2008 15:54
Temat postu:
gal anonim - czy Ty możesz mówić wprost? Bo chyba nadal nikt nie wie o co Ci chodzi
gal anonim - Sro 03 Gru, 2008 15:56
Temat postu:
wedż na nowe forum "miłość w szkole" to zrozumiesz
nasty_girl - Sro 03 Gru, 2008 22:04
Temat postu:
Z tego co widzę, jesteśmy na dziecionline..
Shaunri - Sro 03 Gru, 2008 22:27
Temat postu:
Teraz to kompletnie skołowaciałem - mu chodzi o egzamin szóstoklasisty, czy o problemy z dziewczętami : )?
Akacja12 - Sro 03 Gru, 2008 22:58
Temat postu:
Jest w VI klasie i nie wie ja zacząć, więc pewnie chodzi o dziewczęta ;p
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 14:55
Temat postu:
Świetne narzędzie do powiększania human resources, tanie, potrzeba do niego tylko dwójki pracowników, nawet bez kosztownych szkoleń oraz dowolnej powierzchni płaskiej. W przypadku pracowników wykwalifikowanych, powierzchnia płaska nie jest wymagana. Niestety na zwrot inwestycji czeka się dość długo, bo około 19-25 lat.

Napełnianie mrocznym nasieniem bezbożnego łona piekielnej kurtyzany, czynione na ołtarzu Lucyfera, połączone ze złożeniem ofiary. W wolnym tłumaczeniu: Rysiek z Julką na grobie starej Wojcieszkowej, po wiejskiej dyskotece i czterech jabolach; wyrzucenie zużytej gumy w pobliskie krzaki.

Ruch posuwisty oscylacyjny zwrotny, zwykle przyspieszony, o kierunku zmiennym.

Wpychanie młota pneumatycznego w szparę z dużym hałasem, często na wysokości lub z użyciem żurawia. Z reguły poprzedzany pociągnięciem z flaszki. Pod naciskiem powinien pękać beton. Jeżeli tak się nie dzieje, należy zwiększyć obroty.

Gall, czy chodzi ci o to?
joasia90 - Czw 04 Gru, 2008 16:03
Temat postu:
gal anonim napisał/a:
wedż na nowe forum "miłość w szkole" to zrozumiesz

buhaha.... teraz to zaszalałeś. To Ty nam masz pomóc, czy my Tobie? Laughing JAk chcesz porady to pisz "po ludzku". Ja nie będe "biegać" po całym forum i czytać setki tematów, żeby dowiedzieć sie, jaki jest ten Twój jeden problem
Shaunri - Czw 04 Gru, 2008 16:32
Temat postu:
Chippy - Umarłem, naprawdę, masz talent : )
joasia90 - Czw 04 Gru, 2008 18:56
Temat postu:
Shaunri - to akurat nie jest JEGO talent

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Seks
Shaunri - Czw 04 Gru, 2008 19:48
Temat postu:
Tak czy owak gratulacje za pomysł gdzie szukać : )
Słupek - Czw 04 Gru, 2008 19:59
Temat postu:
Chippy napisał/a:
o kierunku zmiennym.

Miałbym pewne wątpliwości Smile Kierunek jest mniej więcej stały, zmienia się zwrot Smile
Shaunri - Czw 04 Gru, 2008 20:54
Temat postu:
Słupek, Ty żyjesz, gdzieś się podział? : )
Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 12:09
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Chippy napisał/a:
o kierunku zmiennym.

Miałbym pewne wątpliwości Smile Kierunek jest mniej więcej stały, zmienia się zwrot Smile

Po zakończeniu ruchu przedniego należy zmienić rotację na ruch tylni, i do skutku.
joasia90 - Pią 05 Gru, 2008 18:00
Temat postu:
Chippy napisał/a:
Słupek napisał/a:
Chippy napisał/a:
o kierunku zmiennym.

Po zakończeniu ruchu przedniego należy zmienić rotację na ruch tylni, i do skutku.

Chippy - Słupek ma rację. Kiedy następuje "ruch tylni", zmienia się zwrot, a kierunek zostaje ten sam.
Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 19:36
Temat postu:
joasia90 napisał/a:
Chippy napisał/a:
Słupek napisał/a:
Chippy napisał/a:
o kierunku zmiennym.

Chippy - Słupek ma rację. Kiedy następuje "ruch tylni", zmienia się zwrot, a kierunek zostaje ten sam.

Naprawdę? Ok, poddaję się Smile.
Słupek - Sob 06 Gru, 2008 12:58
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Słupek, Ty żyjesz, gdzieś się podział? : )

To ja gdzieś znikałem? Mr. Green
Shaunri - Nie 07 Gru, 2008 12:53
Temat postu:
No, na całe pięć dni : )
Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 18:21
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
No, na całe pięć dni : )

Jeżeli Shaunri nie zauważył mojej przerwy 3miesięcznej, to czuję się urażony :).
Shaunri - Pon 08 Gru, 2008 19:59
Temat postu:
A czy Ja czasem nie witałem Cię z powrotem : )?
Anonymous - Wto 09 Gru, 2008 08:27
Temat postu:
Nie przypominam sobie, ale to możliwe.
gal anonim - Pią 19 Gru, 2008 15:56
Temat postu:
forum zamkmięte
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Anonymous - Pią 19 Gru, 2008 16:18
Temat postu:
co? jak forum moze być zamknięte? Czy ty coś nie zmylasz?
krystian603 - Nie 22 Lut, 2009 13:22
Temat postu:
joasia90 napisał/a:
Powinieneś znać budowę narządów płciowych (zewnętrznych i wewnętrznych) kobiety i mężczyzny. Wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia. Co się dzieje u dziewczynek i chłopców kiedy dojrzewają (owłosienie, mutacja itp). Co to jest i jak "wygląda" cykl menstruacyjny.

Wiekszośc z tych informacji poiwinieneś wynieść w czwartej klasie z lekcji przyrody

No pięknie moja nauczycielka od przyrody jak zawsze niczego nas nie nauczyła dobrze że czytam książki bo bym nic nie widział. Jeszcze nie nauczyła nic o kościach , mięśniach a powinienem mieć to w IV klasie ehhhhhhhh...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group