Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - depilacja

konan - Pon 01 Gru, 2008 17:17
Temat postu: depilacja
temat chyba walkowany wiele razy przez mezczyzn. depilacja wcale nie jest pedalstwem i faceci depiluja sie ze wzg. na higiene/estetyke
ale zastanawia mnie...
czy uzywacie kremow depilacyjnych? tak wpadlem na necie przypadkowo na strone i przeczytalem ze to po prostu sie naklada krem, czeka 5-10 min, zmywa sie woda i wlosow juz nie ma! ponoc odrastaja po tygodniu!
probowal ktos z was tego? bo nie chce mi sie meczyc maszynka np. (nie mowie o twarzy) mzoe polecicie jakies kremy?
prosze niech sie wypowiadaja dziewczyny Smile mowcie jakich kremow uzywacie po ile sa gdzie je dostac i wszystko Smile pozdro Kwiat
Shaunri - Pon 01 Gru, 2008 18:35
Temat postu:
Poszukałem, poczytałem - Brzmi rozsądnie, aczkolwiek szybko studiując skład z góry mówię Ci że lepiej skorzystaj ze zwyczajnej maszynki - Wyjdzie Ci to na zdrowie, szczególnie jeśli golisz się regularnie.
danly - Pon 01 Gru, 2008 20:16
Temat postu:
prawda! shaunri ma racje...kiesy depilowalam sie roznymi kremami :niby juz nie ma wlosow?no moze wyjdzie tam z pare zalerzy czy masz je grube czy cienkie (czy jak to sie tam mowi),niby nic nie boli? nie wiem jaka masz skore ale mnie po tym okropnie piekly i swezialy nogi ...moze i mozna sie zaciac ale ogolnie polecam maszynke
ps.niektore kremy okropnie smierdza
nasty_girl - Pon 01 Gru, 2008 21:22
Temat postu:
Z maszynką jest szybciej, a czas odrastania podobny. Jak na okolice bikini :d lepszy, bo nie ma takich podrażnień, ale na nogi... szkoda kremu i czasu. Bo efekt podobny, a trzeba czekać 10 min, zabawy więcej.. Jeżeli już zdecydujesz się na krem.. z veeta są bardzo dobre, tylko droższe 20-30 zł, to zależy głównie od czasu oczekiwania itd.. Z tanity są tańsze, ceny Ci niestety nie powiem bo nie używam, ale efekt nie jest zły. A gdzie je dostać? W drogeriach, marketach..
Akacja12 - Pon 01 Gru, 2008 22:11
Temat postu:
Mi tam nie idzie kremami. Męczące, trzeba czekać a i efekt słaby...
konan - Wto 02 Gru, 2008 07:29
Temat postu:
tzn chcialbym se wyprobowac heh narazie bikini nie musze sobie golic biggrinbiggrinbiggrinbiggrin a nog tez nie zamierzam Wink
nasty_girl - Wto 02 Gru, 2008 10:11
Temat postu:
to na czym tych kremów chcesz próbować?
Shaunri - Wto 02 Gru, 2008 14:27
Temat postu:
nasty - Dla mężczyzn kremów nie stosuje się na tak czułe okolice jak narządy płciowe. Pewnie koledze chodzi o klatę, cóż tu więcej można ogolić u faceta? : )
konan - Wto 02 Gru, 2008 15:24
Temat postu:
na klacie jeszcze nie mam:)
Shaunri - Wto 02 Gru, 2008 16:49
Temat postu:
To co Ci jeszcze pozostało do golenia?
nasty_girl - Wto 02 Gru, 2008 19:12
Temat postu:
Ha.. bo na twarzy, to raczej głupi pomysł. Więcej koncepcji brak...
konan - Wto 02 Gru, 2008 19:41
Temat postu:
no okolice intymne biggrin
Anonymous - Wto 02 Gru, 2008 21:09
Temat postu:
Jak ty możesz być "facetem" mając takie myśli?
konan - Wto 02 Gru, 2008 21:13
Temat postu:
mowie o dupie troche: D
nasty_girl - Wto 02 Gru, 2008 21:37
Temat postu:
A czy nie wspominaliśmy o tym z Shanurim?
Shaunri - Sro 03 Gru, 2008 11:53
Temat postu:
konan - To Ci tłumaczę że to nie jest dobry pomysł. Kremy nie nadają się do takich części ciała. Nogi, klata, ręce - ok. Reszta - odpada.

Poza tym nie bardzo rozumiem czemu chcesz golić sobie włosy na tyłku O_o.
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 15:49
Temat postu:
o_0, ty masz tam tyle włosów aby trza było je ciąć???

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group