Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Nadmierne zdenerwowanie-czy to normalne?
Monnaly - Sob 20 Gru, 2008 17:21
Temat postu: Nadmierne zdenerwowanie-czy to normalne?
Mam taki problem... Otóż:
Mam 13 lat i nadmiernie się denerwuję... Bardziej niż moje koleżanki z klasy... Np. w szkole ktoś mi podstawi haka, a ja potrafię się na tą osobę wydrzeć i wtedy najchętniej zrobiłabym wielką awanturę... Moje kumpele wielokrotnie mnie uspokajały, ale nic nie pomaga... Żadne metody typu "Liczenie do 10" lub jakiekolwiek inne nie działają, bo je testowałam... I nie wiem, czy to jest tak zwana "burza hormonów" czy co? Proszę, pomóżcie, bo sama nie wiem, co robić...
Shaunri - Sob 20 Gru, 2008 17:31
Temat postu:
Może po prostu taki z Ciebie nerwus : )? Szukaj własnych metod uspokajania siebie, każdy ma inne i na każdego inne działają : )
Tremere - Sob 20 Gru, 2008 17:46
Temat postu:
spoko, mamy podobny problem, tyle ze ja nigdy sie na nikogo nie darlam ale raczej bilam ;P
przejdzie ci, ja jeszcze rok/dwa lata temu uchodzilam za chlopczyce ktora najpierw uzywa rak a potem mozgu, ale powoli mi to przechodzilo, teraz moj poziom agresji rowny jest zero :]
Shaunri - Nie 21 Gru, 2008 14:18
Temat postu:
teraz moj poziom agresji rowny jest zero :]
Aż ciężko uwierzyć : )
Tremere - Nie 21 Gru, 2008 14:41
Temat postu:
no a jednak, tez nie wiem czy to przyszlo razem ze staroscia (XD) czy sytuacja mnie do tego zmusila, ale ostatni raz bilam sie w kwietniu
Akacja12 - Nie 21 Gru, 2008 17:04
Temat postu:
Może Ci tak zostanie, ja też mam z tym problem ;D
Izzie - Nie 21 Gru, 2008 17:21
Temat postu:
Też tak myśle. ; ) poprostu taka jesteś. też potrafie sie strasznie denerwowac. ; p chyba każdy xD
danly - Nie 21 Gru, 2008 18:56
Temat postu:
no i ja ...hehe ale ja to zalatwiam strzelaniem palcami i czasami placzem aaa no i biore balon i go dmucham hihi pomaaga ^^)
Izzie - Nie 21 Gru, 2008 21:07
Temat postu:
płczem właśnie, ja np często płacze. z byle powodu. xD i nawet dużo mi to pomaga ;p
Lena - Wto 23 Gru, 2008 13:35
Temat postu:
Na moim przykładzie wiem że to normalne... i smutek i złość i nadmierny śmiech..
Byle tylko nie wydzierac sie na rodziców
Jakubo - Pią 26 Gru, 2008 09:13
Temat postu:
Po prostu masz huśtawkę nastrojów. W końcu to minie.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group