Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Mięśnie:)

Pele - Wto 23 Gru, 2008 19:39
Temat postu: Mięśnie:)
Witam mam prawie 12 lat .......... jestem hudzielec;PP można powiedziec. Co mam robić zakupić już jakieś odżywki,trenować coś w stylu pompek,podnosić ciężarki..,a może jakaś dieta lub inne jedzonko?

Prosze o pomoc!!Smile
Shaunri - Wto 23 Gru, 2008 19:54
Temat postu:
Proszę Cię - masz 12 lat! Chłopie, nie daj się zmanipulować jakiemuś nieistniejącemu światu muskularnych przystojniaków i wyluzuj. Na Ciebie też przyjdzie czas.

A jak narazie? Zamiast jakichś używek, wzmacniaczy i drakońskich diet zainteresuj się jakimś sportem - może jakieś sporty walki? Bardzo intensywne treningi tam są, myślę że idealnie dla pełnego energii młodzieńca : )
Akacja12 - Wto 23 Gru, 2008 20:10
Temat postu:
Ja lubię chudzielców ^^
hippie - Wto 23 Gru, 2008 20:17
Temat postu:
Ja również ;D
Pele - Wto 23 Gru, 2008 21:26
Temat postu:
Ale denerwuje mnie to że każdy mówi "Ale Jesteś Huddy" .............;/;/ przydało by się coś z tym zrobić
nasty_girl - Wto 23 Gru, 2008 21:59
Temat postu:
Ale mówią Ci przez samo H czy CH?
Tremere - Sro 24 Gru, 2008 01:48
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Proszę Cię - masz 12 lat! Chłopie, nie daj się zmanipulować jakiemuś nieistniejącemu światu muskularnych przystojniaków i wyluzuj.

wycalowalabym Cie za to, serio
Akacja12 - Sro 24 Gru, 2008 10:32
Temat postu:
Mi też mówią "ale jesteś chuda", ale ja to biorę jako komplement ;p nie wiem czym tu się przejmować. Gdybyś był gruby, to jeszcze. Zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, musisz się przyzwyczaić że tak już jest. Jak przytyjesz 3 kilo, to od razu się znajdą ludzie, którzy będą mówić "o rany, jak ty przytyłeś!".
Nic z tym nie rób, każdy chce koniecznie zrobić coś ze swoim ciałem, nawet jeżeli jest w porządku i trochę nie rozumiem po co ? Dziewczynę znajdziesz, o to się nie martw. Gdyby każdy tak myślał jak ty, to zostaliby sami mięśniacy i grubi i nie miałabym w czym wybierać ;( ;p
Shaunri - Sro 24 Gru, 2008 10:32
Temat postu:
"wycalowalabym Cie za to, serio"

Ale że dlaczego niby : )?
Anonymous - Sro 24 Gru, 2008 12:03
Temat postu:
niby serio, ale zawsze niby, nieprawdaż ? Smile
Pele - Czw 25 Gru, 2008 23:26
Temat postu:
Teraz idzie mi bardzo na wzrost... jestem wysoki możliwe że narazie mi idzie na wzrost a jak będe dość wysoki RazzRazz to będzie szło w mięśnie?
Jakubo - Pią 26 Gru, 2008 09:09
Temat postu:
Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).
Anonymous - Pią 26 Gru, 2008 14:36
Temat postu:
Jakubo napisał/a:
Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).

Ja z kolei mam mięśnie mniejsze od kota, a mam około 173cm. Każdy jest inny, potwierdzam, mimo że nie mam mięśni to raczej wszyscy się mnie boją ( z potężnego wyglądu? biggrin).
Akacja12 - Pią 26 Gru, 2008 17:08
Temat postu:
Hmm... ja lubię koty ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group