Jakubo napisał/a: |
Ja miałem stulejkę, mstrb powoduje odklejenie tej skórki. |
Shaunri napisał/a: |
joasia - Wszyscy lekarze zalecają "masaż" podczas gorącej kąpieli z dużą ilością mydła. Gorąca kąpiel i mydło zmiękczają skórę, sprawiają że jest bardziej elastyczna i naprawdę nie da rady zrobić sobie wtedy krzywdy. |
Shaunri napisał/a: |
A co do lekarzy - może i byli to lekarze starego pokolenia, ale całkiem całkiem dali radę i w chórze śpiewać nigdy nie musiałem : ) |
Cornelia142 napisał/a: |
Rozwaliłeś mnie Laughing |
Cytat: |
Ja miałem stulejkę, mstrb powoduje odklejenie tej skórki. |
Chippy napisał/a: | ||
To jeżeli ten leciwy Shaunri cię rozwala, przeczytaj parę moich postów. Zawał jądra gwarantowany. |
Szatanie:
Waliłem se konia. Małymi kroczkami. Chyba sperma działa jak rozpuszczalnik do stulejki xD |
Dawaj pomógł! |
Kamcia nie wtrącaj sie do męskich tematów. |
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych[1] oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz[2], wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia i skurcz moszny u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego. |
Jeśli po orgaźmie następuje silne odprężenie ciała, to i "zwieracze" puszczają, dlatego występuje preejakulat. Preejakulat nie zawiera plemników, i nie jest przez wszystkich mężczyzn produkowany. No i preejakulat to taki nawilżacz,więc prejakulat nie ma smaku ani zapchu,nie ma koloru, a sperma jest biała, ma zapach i smak. |
Jakubo napisał/a: |
Ty nie chodzisz w dresie i ciebie się każdy nie boi. |
SZATAN666 napisał/a: |
A... Jak chodze w glanach... |
SZATAN666 napisał/a: |
Owszem, nie jestem katolikiem, mam biblie zatana na półce... |