Shaunri napisał/a: |
Szatan - To jest Twoja mama, oglądała Cię nago tyle razy, ze już dawno się jej znudziłeś. Nie podniecasz jej, Twoje ciało nie wywołuje u niej żadnych szczególnych wrażeń (Prócz "Wow, coś takiego ładnego stworzyłam? Super!"), nie ma się czego bać. Nikt lepiej Ci nie pomoże niż Twoja mama.
Naprawdę dużą ewentualnością jest samodzielne wybranie się do lekarza rodzinnego - ale tam i tak będziesz musiał zaprezentować swój sprzęt w całej okazałości. Ewentualnie mozesz próbować wstępnie zastosować się do rad z innego wątku tutaj, jednak jak zwykle Ja jestem za poinformowaniem rodzica o takim problemie - przychodzisz, mówisz że masz problem, mówisz że się wstydzisz powiedzieć, mówisz że to problem z siusiakiem, czy jakkolwiek wy go tam w rodzinie nie nazywacie - mama się domyśli o co biega. Naprawdę, nie ma co się bać swoich rodziców : ) |
Shaunri napisał/a: |
Szatan - To jest Twoja mama, oglądała Cię nago tyle razy, ze już dawno się jej znudziłeś. Nie podniecasz jej, Twoje ciało nie wywołuje u niej żadnych szczególnych wrażeń (Prócz "Wow, coś takiego ładnego stworzyłam? Super!"), nie ma się czego bać. Nikt lepiej Ci nie pomoże niż Twoja mama. |
Chippy napisał/a: |
jądra mi na skórze zwisały |
KaMciaA napisał/a: |
szatan-bo te forum jest dla ludzi którzy mają klase i ie śmieją się z takich przypadków ja wiem że jak napisze posta gdzie mam problem to z chęcią pomogą mi shaunri i joasia jak dla mnie to są najbardziej zaufane osoby na tym forum |
SZATAN666 napisał/a: |
Cześć.
Wczoraj na gg pisało do mnie sporo osób (w tym Pan Piotr), które mówiły mi, ze to wcale nie jest stulejka. Pan Piotr powiedział, że kórka po porstu sama się "odklei" po pewnym czasie. Poczekam w takim razie jeszcze ok miesią i zobaczymy jak idzie sytuacja. [ Dodano: Sob 24 Sty, 2009 09:41 ] Zdaje mi się, że dzięki masturbacji i "ćwiczeniom" w wannie ta skórka się odkleja. Przez ostatnie 2 tygodnie zauwazyłem poprawę. |
SZATAN666 napisał/a: |
Hoh ![]() Wniebo wzięty jestem ![]() Przy masturbacji ^^ skórka mi sie odkleiła CAŁKOWICIE ![]() Wspaniale "on" teraz wygląda ![]() Ludzie, dzięki za pomoc. Jesteście wspaniali ![]() |
pepe97 napisał/a: |
SZATAN666, a tak to jak to sprawdziłeś że masz stulejkę? bo ja jestem rok mlodszy od ciebie i tez mi sie wydaje że mam ![]() |
Dandżer napisał/a: |
Simon... na co zdjęcie. po prostu napletek nie uchodzi, albo przy uchodzeniu boli. Cała filozofia. |
aku626 napisał/a: |
a moja rada to se powal i przejdzie ja tak miałem podziałało ![]() |