Gry i programy komputerowe - Diablo II Anonymous - Sob 02 Sie, 2003 11:34 Temat postu: Diablo II
Kto oprócz mnie gra w Diablo i jest jego zapalonym maniakiem? Wszystkich ciekawych zapraszam do dyskusji, bo tematów jest wiele ^_- Kamix - Czw 07 Sie, 2003 16:14 Temat postu:
Coz tu pisac calkiem fajna wciagajaca gra :-))
Niewiem czy tu ktos zaglada bo mozna by podyskutowac
A w ktura wersje diablo grasz Kamix - Pią 08 Sie, 2003 13:11 Temat postu:
Chyba jednak autor postu nawet niezaglada tutaj szkoda Tim - Pią 08 Sie, 2003 13:22 Temat postu:
Wiele słyszałem o tej grze ale nigdy nie miałemokazji zagrać moze kiedyś :] Kamix - Pią 08 Sie, 2003 15:48 Temat postu:
Zagraj Tim naprawde warto Anonymous - Pon 11 Sie, 2003 11:49 Temat postu:
Ja gram w dodatek Lod, najbardziej lubie zabójczynię, świetne ma półapki, a ty czym grasz
Sorko, że nie wchodziłam, ale przez pewien czas mnie nie było w necie. Kamix - Pon 11 Sie, 2003 12:20 Temat postu:
Ja gram Barbarzyńcą :-)
Nic nieszkodzi ze cie niebylo Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 12:28 Temat postu:
Wynalazłam ostatnio dwa kody do Diablo II:
SOUNDCHAOSDEBUG- mrożąca krew w żyłach muzyka, jeśli chcesz ją wyłączyć daj ten sam kod (działa chyba tylko w LOD)
Players##(tu wpisz liczby od 1 do 8 )- komp pomyśli, że grasz na tylu graczy i tyle zwiększy się moc przeciwników, a także liczba doświadczenia otrzymywana od nich Kamix - Nie 17 Sie, 2003 13:11 Temat postu:
Mozesz tez tutaj zajrzec jak chcesz szybciej przejsc gre :
Niema duzo kodow do tej gry wiecej jest sekretow i trainerow Francesc0 - Czw 17 Lut, 2005 11:54 Temat postu:
Gram w d2 lod na cbn. Jestem radnym w klanie White Fog - www.whitefog.republika.pl NON LADDER ofkoz ;].
postacie -
Scatman_WF - hammer 85lvl dmg with cta 11k no skillers
ScatFoh_WF - foher 81lvl dmg without aura with cta 4,6k 2 pcs
Jesli grasz non na cbn Europe zapraszam do klanu, no lame ;p
btw. szukam griffona w rozsądnej cenie ;] nidhogg - Czw 17 Lut, 2005 12:53 Temat postu:
hym hym, nom ja gram w lod'a przwaznie z moim chlopem sobie w lokalnej sieci gramy, ja amazonka on czarodziejka,
czitow nie uzywam i uzywac nie bede :> panienka_wierzba - Czw 17 Lut, 2005 12:55 Temat postu:
tak mrrrrr ^^ DiabloII uwielbiam =)
gram zazwyczja zabojczynią/palladynek =) moje dwa ulubione grubaski =] Kinga - Czw 17 Lut, 2005 13:02 Temat postu:
O ja graaam graaaam
Tzn kiedys czesciej teraz juz mniej Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 13:03 Temat postu:
Zabójczyni jest świetna nie ma to jak pułapki i te szpony no normalnie w dodatku nic lepszego dostać się nie mogło. Po za tym moją ulubioną postacią jest czarodziejka nią preszłam dużo, ponad połowę, ale formata miałam =( a teraz mi sie płytki pogubiły i muszę załatwić PS. Druid tez jest świetny i golemy nekromanty Francesc0 - Czw 17 Lut, 2005 13:42 Temat postu:
druid good but only wind with enigma
golemy sux, chyba ze gliniany na pvp but not in pcl or euro pvp
trap assa yes, but so lame ;p puszcza plapki i ucieka~~
any1 wants duel with me? :> Noid - Czw 17 Lut, 2005 16:17 Temat postu:
Diablo to klasyka Kiedyś grałem i to bardzo dużo, niestety teraz nie mam jak ;] Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 16:47 Temat postu:
Niom, grało się troszku w Diablika... Gra bardzo fajna, nie ma to tamto .
Niemniej jednak jestem osobnikiem, którego gry nudzą barzo szybko, takowoż i do końca nie doszłem . Wysiadłem przy Diabliku właśnie . Francesc0 - Czw 17 Lut, 2005 18:11 Temat postu:
Uuu to widać, że graliście krótko i na singlu ;p Noid - Czw 17 Lut, 2005 18:13 Temat postu:
Francesc0 napisał/a:
Uuu to widać, że graliście krótko
Jeżeli to było również do mnie skierowane to nie wiem czy 2-3 lata to tak bardzo krótko. Aczkolwiek słowo "krótko" jest pojęciem względnym =] Francesc0 - Czw 17 Lut, 2005 18:21 Temat postu:
A jeśli ktoś gral bnecie to niech sie pochwali stuffem.. ;]
Z tych cennioejszych rzeczy to mam:
-enigma wire
-enigma bp
-hoto 32
-hoto 33
-2x zaka
-2x arach
-3 soje
-mara 21
-mara 23
-cta 4-4-2
-bad cta
-shako um
-shako light facet soc
>> to jest stuff moich 2 pallow ;] hammera i foha
Z jednej strony to bardzo malo... bo nie trudno o taki stuff.. choc rozgladajac sie po bnecie mozna dostrzec, ze sa ludzie, ktorzy nie maja anijednej rzeczy z tego co tu wymienilem
Ponaiwam offerte: Jesli ktos gra na cbn non ladder chcetnie zagram duela ;]