Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Do chłopaków pytanie...

Setryu - Sob 14 Lut, 2009 09:44
Temat postu: Do chłopaków pytanie...
...Dobra od razu zadaje pytanie. Jak podrywacie dziewczyny? w jaki sposób bo ja niestety jestem nieśmiały troche i nie za dobrze mi to wychodzi Crying or Very sad odpowiedzcie mi prosze Mr. Green
Shaunri - Sob 14 Lut, 2009 11:13
Temat postu:
Nie podrywamy, po co podrywać? Problemy same przyjdą : )

To tak gwoli żartu, a teraz na serio, to żeby cokolwiek powiedzieć to muszę spytać - po co chcesz Ją poderwać? Masz chcicę i chce Ci się seksu, czy po prostu podoba Ci się któraś białogłowa i nie wiesz jak zwrócić jej uwagę na siebie : )?
SIMON300195 - Sob 14 Lut, 2009 11:34
Temat postu:
zaproś do kina, na pizze do parku

jak poderwać najpierw weź od kogoś numer telefonu lub gg i napisz żeby sie nie obradziła itd i zapytaj czy by chciala z tobą chodzić Cool

Jest to trudne??? Laughing
Setryu - Sob 14 Lut, 2009 12:10
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
czy po prostu podoba Ci się któraś białogłowa i nie wiesz jak zwrócić jej uwagę na siebie : )?

TAK Cool
SIMON300195 - Sob 14 Lut, 2009 12:39
Temat postu:
Setryu napisał/a:
Shaunri napisał/a:
czy po prostu podoba Ci się któraś białogłowa i nie wiesz jak zwrócić jej uwagę na siebie : )?

TAK Cool

Jeśli ci to chodzi to podejść do niej i pogadać albo zabawić w klauna Twisted Evil

PS z tym klaunem to żarcik
Shaunri - Sob 14 Lut, 2009 13:08
Temat postu:
napisz żeby sie nie obradziła itd i zapytaj czy by chciala z tobą chodzić

Jest to trudne???

Fiu, fiu, fiu, poważne techniki.

Setryu - Ale jak wygląda sytuacja - Znacie się, nie znacie, lubicie, nie lubicie. Bez takich informacji nie można Ci w żaden sposób poradzić, bo - jak już wiele razy pisałem - nie ma jednego sposobu na podryw. Kobieta - co może się wydawać dziwnym - też człowiek i swoje uczucia - co też może się wydawać dziwnym - ma. Do każdej podchodzić trzeba z osobna.
Setryu - Sob 14 Lut, 2009 13:13
Temat postu:
Znamy sie lubimy sie jest ode mnie mlodsza pare miesiecy Very Happy po prostu ja nie umiem zagadać do dziewczyn... Sad
Anonymous - Sob 14 Lut, 2009 14:11
Temat postu:
Hmm... jest to temat zwrócony do facetów, ale chyba mogę się w nim udzielić?
Ja mam taką radę: zapytaj się ,czy ma gg, i pogadaj z nią (cześć, co u ciebie) itd. i zapytaj czy ma jakieś plany. Zaproś ją na pizzę, do parku, do kina, no gdziekolwiek. No i gadaj o oczywistych rzeczach, jak np. o sprawdzianie z matmy, czy film był fajny, jakie książki ci się podobają. Smile Reszta powinna pójść łatwo Wink
SIMON300195 - Sob 14 Lut, 2009 16:04
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

Fiu, fiu, fiu, poważne techniki

jak tak robiłem i dziewczyna mnie polubiłaRazz
Shaunri - Sob 14 Lut, 2009 16:45
Temat postu:
Jak staniesz przed nieznajomą dziewczyną na ulicy nago na głowie to też jest pewna szansa że Cię polubi.

Setryu - Skoro się znacie i lubicie to w czym problem? "Cześć Monika, dzwonię żeby spytać czy nie masz może trochę wolnego czasu w weekend? Miałem wyjechać na weekend z rodzinką, ale niestety nie wypaliło i wychodzi na to że będę się cały czas nudził, więc może wyskoczylibyśmy gdzieś do kina/na lody/pizzę/przejść się/zobaczyć coś fajnego?"

Twój problem polega tylko na tym że podchodzisz do niej jak do potencjalnej partnerki - i pewnie właśnie dlatego nigdy nią nie zostanie. Nie powinieneś sobie układać żadnych mów, tylko po prostu podejść, przywitać się, wymyślić jakiś powód dla którego Ją zapraszasz i zaprosić. Resztę ludzie przekazują sobie i wychwytują podświadomie, nie potrzeba do tego słów.
SIMON300195 - Sob 14 Lut, 2009 16:48
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jak staniesz przed nieznajomą dziewczyną na ulicy nago na głowie to też jest pewna szansa że Cię polubi.

Jasne do tego wystarczy fryzura i odpowiedne ubranie a napewno mi sie uda(młode dzieczyny to tak a jak babcie w podeszłym wieku to nie Sad
Setryu - Sob 14 Lut, 2009 19:43
Temat postu:
ok dzieki. Dzisiaj byla w szkole choinka bo my w sumie od dzis zaczynamy ferie. tanczylem z nia kilka razy ale spotkalem o wiele ladniejszą i taką ktora sama na mnie leci wiec z tamtą juz sprawa skonczona Very Happy
violetLily - Sob 14 Lut, 2009 19:59
Temat postu:
Jej, ty to zmieniasz upodobania jak rękawiczki xP ; ]
SIMON300195 - Sob 14 Lut, 2009 21:13
Temat postu:
Setryu napisał/a:
ok dzieki. Dzisiaj byla w szkole choinka bo my w sumie od dzis zaczynamy ferie. tanczylem z nia kilka razy ale spotkalem o wiele ladniejszą i taką ktora sama na mnie leci wiec z tamtą juz sprawa skonczona Very Happy

Modliłem sie o to żeby inna na ciebie poleciała Very Happy
Shaunri - Nie 15 Lut, 2009 12:42
Temat postu:
Jej, ty to zmieniasz upodobania jak rękawiczki xP ; ]

Niech korzysta chłopak.

Setryu - No to jak widzisz, problem rozwiązał się sam, pozdrawiam i życzę szczęścia : )
violetLily - Nie 15 Lut, 2009 12:58
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Niech korzysta chłopak.

Pewnie, bo potem już nie bedzie tak dobrze ^^ : )
Setryu - Nie 15 Lut, 2009 15:00
Temat postu:
Noo dzięki Shanuri pomogłeś mi troche Smile Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group