Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - JAKIM CUDE....

Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 18:31
Temat postu: JAKIM CUDE....
Byłam u mojej koleżanki Majki na noc....Spałysmy nagle o ( patrzyłyśmy na zegarak cyfrowy podświtlany)3.00 w nocy i obudził nas dzwonek telefonu maji że przyszedł SMS nowiedz majka otwiera i czyta .To był SMS od jej przyjaciółki Basi która niedawno miała wypadek i była w krytycznym stanie .Troche się zdziwiłyśmy się że teraz pisze SMS.No to otworzyła i czyta ...pisało tam dosłownie tak "NIEDŁUGO SIĘ SPOTKAMY ALE NIE TU GDZIE MYSLISZ"okrpniesie zdziłyśmy koncuwką "ALE NIE TU GDZIE MYSlISZ" to gdzie...okropnie się bałysmy ... Rasno zeszłysmy na dół a mama Majki mówi że Basia nie zyje zmarła równo o 2.00..NIe powidziałyśmy nic o SMS ....Ale MAjka od tego czsu panicznie się bała...Wczoraj się dowiedziałam że Majka ma wykrytą bardzo puźno gruźlice ...lezy w szpitalu i stego co wiem długo nie pozyje CO TO WSZYTSKO ZNACZY..JAKIM CUDEM OSBA KTÓRA NIEZYŁA OD GODZINY WYSŁAŁA PROROCZY SMS ...A Z MAJKĄ JEsT CORAZ GORZEJ NIEWYTRZYMAM TEGO
SIMON300195 - Wto 17 Lut, 2009 19:00
Temat postu: Re: JAKIM CUDE....
Myszka napisał/a:
Byłam u mojej koleżanki Majki na noc....Spałysmy nagle o ( patrzyłyśmy na zegarak cyfrowy podświtlany)3.00 w nocy i obudził nas dzwonek telefonu maji że przyszedł SMS nowiedz majka otwiera i czyta .To był SMS od jej przyjaciółki Basi która niedawno miała wypadek i była w krytycznym stanie .Troche się zdziwiłyśmy się że teraz pisze SMS.No to otworzyła i czyta ...pisało tam dosłownie tak "NIEDŁUGO SIĘ SPOTKAMY ALE NIE TU GDZIE MYSLISZ"okrpniesie zdziłyśmy koncuwką "ALE NIE TU GDZIE MYSlISZ" to gdzie...okropnie się bałysmy ... Rasno zeszłysmy na dół a mama Majki mówi że Basia nie zyje zmarła równo o 2.00..NIe powidziałyśmy nic o SMS ....Ale MAjka od tego czsu panicznie się bała...Wczoraj się dowiedziałam że Majka ma wykrytą bardzo puźno gruźlice ...lezy w szpitalu i stego co wiem długo nie pozyje CO TO WSZYTSKO ZNACZY..JAKIM CUDEM OSBA KTÓRA NIEZYŁA OD GODZINY WYSŁAŁA PROROCZY SMS ...A Z MAJKĄ JEsT CORAZ GORZEJ NIEWYTRZYMAM TEGO

Kurde takim pismem piszeć że ni umiem rozczytać Rób tak zanim wyśleś kliknij na podgląd i sprawdz błędy jak stwierdzisz że nie masz to kliknij wyślij... Rolling Eyes
Słupek - Wto 17 Lut, 2009 20:00
Temat postu:
Uwierzę, jak podeślesz akty zgonu obu Rolling Eyes
Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 20:45
Temat postu:
No, bo to trochę dziwne. I nie łączące się z wieloma PRAWDZIWYMI i potwierdzonymi parapsychologicznymi sytuacjami (niedawno zbadano, że wszystkie mają podobne cechy). Bo twoja, jest taka chyba wymyślona.
Słupek - Wto 17 Lut, 2009 20:55
Temat postu:
Prawdziwymi parapsychologicznymi sytuacjami? Milion USD od Randiego nadal czeka, ale jakoś nikomu nie chce się swoich niesamowitych zdolności udowadniać Smile
Akacja12 - Wto 17 Lut, 2009 21:14
Temat postu:
On daje aż milion ?
Shaunri - Wto 17 Lut, 2009 21:17
Temat postu:
Oui, od dawien dawna, wiele testów przeprowadzonych, wielu chętnych było, ale jakoś wszyscy zamykali się w rachunku prawdopodobieństwa : )
Tremere - Wto 17 Lut, 2009 21:26
Temat postu:
Cytat:
następnego dnia dowiedziała sie że jej kolezanka zmarła 2.30

Cytat:
mama Majki mówi że Basia nie zyje zmarła równo o 2.00

dobra jest, umiera, odzywa, pisze smsy i znowu umiera : O
Słupek - Wto 17 Lut, 2009 22:53
Temat postu:
Tak to trochę ironicznie napisałem, jakby ktoś nie zauważył.

Więcej o tym i ogólnie o różnego rodzaju przesądach w Świecie nawiedzanym przez demony Sagana. Kiedyś można było wyhaczyć za dosłownie kilka zł na Allegro.
Anonymous - Sro 18 Lut, 2009 14:08
Temat postu:
ok jak neiweżycie to nie ale tak było nie mam aktu zgony bo Basie znałam tyle o ile a Majka żyje a niestety to jest prawda cięzko mi samej w to uwierzyć DLATEGO TO NA PISAŁAM BO TO JEST OKROPNIE DZIWNE ALE PRAWDZIWE jak ktos napisze że widziała ducha to mwyszscy ooo to napewno prawda
nasty_girl - Sro 18 Lut, 2009 15:25
Temat postu:
Myślę, że jeżeli tak naprawdę jest, to powinnaś o tym porozmawiać z rodzicami/jej rodzicami. Tutaj większość osób myśli racjonalnie i nie uwierzy od tak w coś takiego.
Akacja12 - Sro 18 Lut, 2009 21:23
Temat postu:
Jedyna możliwość że sms doszedł później, i tyle.
SIMON300195 - Sro 18 Lut, 2009 21:53
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Jedyna możliwość że sms doszedł później, i tyle.

Albo twoj telefon (o mało się nie myle) nie miał zasięgu albo jak mówi akacja doszedł później albo jakaś awaria ;/

Co do tematu to ja nie wierze;/
Anonymous - Czw 19 Lut, 2009 17:30
Temat postu:
mo może i tak cos z telefonem ale prosze nie zażucac mi kłamstwa
Akacja12 - Czw 19 Lut, 2009 20:53
Temat postu:
Dlaczego ?
Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 18:45
Temat postu:
dlatego...ja wam mówie jak było a wy nie znając sytułacji potraficie ocenić bez najmniejszego zastanowienia ŻE TO KŁAMSTWO

[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 17:49 ]
dlatego....że ja wam pisze jak było idzielę się z wami mojeimi przezyciami a wy nawet głebiej się nie zastanawiaćie i nie było was przytym ale oceniić można bezz zatanowienia ŻE TO KŁAMSTWO bo to co dziwne to nieprawda czytałam ty wiele dziwniejszych i łupszych chi=stroi o piwsku który lizała a potem się powiesiłaalbo o przemieszcającym sie dymie i to była prawda nawet jeśli ktoś pisała cos co mu się wydało straszne
violetLily - Pią 20 Lut, 2009 18:55
Temat postu:
Ale chyba nikt wprost Ci nie zarzuca kłamstwa ^^ . : > Po prostu historia "inna", lekko fantastyczna.
Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 19:02
Temat postu:
no cuż takie też się zadażają może w pośpiechu zostawiono komórke żucono w bok bo w takiej sytuacji nikt o przedmiotach nie myśli a jakiś żartowniś coś takiego wykęcił (mało takich głupków co we wszstkim znajdą coś smiesznego) a choroba Basi to przypadek ,zbieg okolicznosci TYLKO ZE CAŁA PRAWDZIWA HISTORA TE ZBIEGI OKOLICZNOESCI KOGOS ZAINTERESUJĄ

[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 18:04 ]
a jak usunąć temat albo zablokować bo nie ma sensu tego dalej drązyc sama znalazłam sensowne wyjasnienie i przeczytałam zbyt dużo "miłych " słów
violetLily - Pią 20 Lut, 2009 19:58
Temat postu:
Myszka nie musisz przecież tak się przejmować opiniami innych! Ja jestem skłonna uwierzyć, że to prawda, bo różne rzeczy się zdarzają.
nasty_girl - Pią 20 Lut, 2009 20:05
Temat postu:
Po pierwsze, nikt Ci nie zarzucił kłamstwa.. myślimy racjonalnie, nie wierzymy w takie rzeczy. Musiałoby się coś takiego zdarzyć mi, wtedy może inaczej zaczęłabym patrzeć na paranormalne zjawiska. Po drugie, spokojnie, bez nerwów, bo twoją ortografię coś chyba trafiło..
Akacja12 - Pią 20 Lut, 2009 22:34
Temat postu:
Dlaczego Ci nie wierzymy ? Bo używasz trzech imion w stosunku do dwóch osób, (w Twoim innym poście).

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group