Agata napisał/a: |
A to ze mam maly biust moze byc spowodowane tym ze jak dojrzewalam czyli jak mialam 12-13 lat sie odchudzalam i schudlam 10 kg?teraz jestem dosc szczupla... I kolejne pytanie, czy jak bede wiecej jesc teraz to biust moze mi urosnac czy to nie jest zalezne od jedzenia?![]() ![]() |
Anya napisał/a: |
nieprawda ![]() ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
hehe gosciowka ja juz sie dawn oprzyzwyyczailam do tego.. czasem tylko denerwujace jak cie kojarza jaka "ta z duzym biustem" |
Tsej napisał/a: |
my sie przejmujemy o nasze "siusiaki" czy duze...ale to tez nie ma różnicy. |
"przychodzi facet do lekarza...rozbiera sie kładzie ch^ja na stół i czeka...po chwili lekarz nie wytrzymuje i pyta :"za długi?" facet odpowieada"nie" "za krótki?"-nie "za chudy za gruby" - nie "krzywy" - nie "to co k^rwa z nim jest?" - "fajny, nieee?" " |
hej...mi tez prześlij zdjęcie...obiecuje miły komentarz :> albo ostatecznie owego brak |
nawet sobie nie zdajesz sprawy...jak ten kawał brzmi przez me usta opowiedziany |
jak sie zdecydujesz daj mi znać...obiecuje ...a z reszta nic nie obiecuje no moze poza satysfakcją obu stron ...skuś sie o tak, raz sie zyje...po co sa zdjecia jak nie do oglądania? :K |
w kazdym razie kojarzy mi sie rozmowa bohaterów w łowcy snów dotycząca...zdjęcia ktorym sie co prawda zawiedli ale mieli wielkie nadzieje ale nie chodzi o ten fakt lecz o inna czesc rozmowy cos jak "nie jakas tam, tylko znajoma (...)" |
oczywiście ja do niczego nie namawiam, jakby co ejstem aniołem... daj mi zdjęcie...a dam ci cukiereczka ![]() |
ale ja "jeszcze" nic nie zrobiłem, a moze naslij...w kajdankach sie lepiej poczuje :>
mój mail...tia...tak żadko go uzywam ze nie wiem czy sie nie zakurzył.... tsej@o2.pl cukiereczek...heh mam cały arenała...z rumem...raczki...miętusy , hmm jak nie cukiereczek to siostra ma lizaki..całe pudło...mozna bedzie zwędzić ooo mam tez chałwe...królewska...i cała lodówke kefirów hmm co do zachowania ... w tym kawale..wolałbym sie wstrzymywać.. ![]() |
ale ja "jeszcze" nic nie zrobiłem, a moze naslij...w kajdankach sie lepiej poczuje :>
mój mail...tia...tak żadko go uzywam ze nie wiem czy sie nie zakurzył.... tsej@o2.pl |
cukiereczek...heh mam cały arenała...z rumem...raczki...miętusy , hmm jak nie cukiereczek to siostra ma lizaki..całe pudło...mozna bedzie zwędzić ooo mam tez chałwe...królewska...i cała lodówke kefirów |
Anton napisał/a: |
Niestety, za pozno, ma juz 15 lat ![]() |
(...)i takia fajna miętowa masa w czekoladzie...one sa takie cieniutkie...a jak sie nazywaja to ni wiem ale...przepyszne |
co do słodyczy to jeszcze sa kukułki i takia fajna miętowa masa w czekoladzie...one sa takie cieniutkie...a jak sie nazywaja to ni wiem ale...przepyszne |
kurcze mam wrażenie ze dziwnie na mnie patrzycie...
|
inferno_x napisał/a: |
z tego co wiem to nie można go przeźiebić. |