Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Czy to dobrze?

Jakubo - Sro 11 Mar, 2009 22:44
Temat postu: Czy to dobrze?
Witam. Mam 12lat, 76kg(=D) i 160cm

Na obie ręce podnoszę 100kg. czy to dobrze?
joasia90 - Czw 12 Mar, 2009 11:04
Temat postu:
Co za głupie pytanie Rolling Eyes dobrze w jakim sensie? Zdrowotnym?
krystian603 - Czw 12 Mar, 2009 15:14
Temat postu:
Jak się będziesz tak przemęczał to będziesz miał problemy z kośćmi , a nawet będziesz mógł przestać rosnąć!! Chłopie masz dopiero 12 lat!!

PS.Co za głupia nazwa tematu! biggrin
joasia90 - Czw 12 Mar, 2009 15:33
Temat postu:
W wieku dojrzewania powinieneś uprawiać inne sporty niż podnoszenie ciężarów.
Shaunri - Czw 12 Mar, 2009 21:37
Temat postu:
Oui, potwierdzam - jeśli naprawdę łapiesz 100 kg w wieku 12 lat to koniecznie zainteresuj się innym sportem : )
Jakubo - Pią 13 Mar, 2009 14:34
Temat postu:
A to niby czemu. Czuje że mam powołanie. A pudizanowski chodzil na silke od 11lat Smile
Dandżer - Pią 13 Mar, 2009 15:01
Temat postu:
Nie chcę cię martwić, ale tacy jak Pudzianowski żyją o wiele krócej. Można uprawiać sport, ale bez przesady.
Shaunri - Pią 13 Mar, 2009 15:47
Temat postu:
Jakubo - No to skoro chcesz w wieku 14 lat pakować w siebie tonę sterydów to po kiego grzyba pytasz nas czy to dobrze?

Tak, dobrze, w wieku 20 lat będziesz wyglądał jak wyflaczały bekon, Twoja kariera potrwa gdzieś tak do 30-ki, dzieci nie narobisz na dużo bo takie przetrenowanie siada na potencję i w wieku 40 lat umrzesz zdając sobie sprawę że Twoja fortuna psu w zad.

Pasuje?
SIMON300195 - Pią 13 Mar, 2009 15:51
Temat postu:
za 2 tygodnie jadę do aqła parku (Tarnowskie Góry) tam jest do wyboru basen i siłownia Cool I idę na siłownie jak poćwiczę i pogadam z instruktorem na twoj temat i bedziesz miał odpowiedz Smile
nasty_girl - Pią 13 Mar, 2009 15:52
Temat postu:
Poza tym, tacy faceci są.. aseksualni.
joasia90 - Pią 13 Mar, 2009 15:54
Temat postu:
Jakubo napisał/a:
A to niby czemu. Czuje że mam powołanie. A pudizanowski chodzil na silke od 11lat Smile

Co z tego, że chodził, skoro grozi mu wózek inwalidzki? A ma dopiero 30lat.... Jesli chcesz tak skończyć to smiało, podnoś te cięzary! I jeszcze napakuj się sterydami żebyś miał problemy z odbyciem stosunku i spłodzeniem potomka
@siex - Pią 13 Mar, 2009 16:25
Temat postu:
Tak
violetLily - Pią 13 Mar, 2009 21:30
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Poza tym, tacy faceci są.. aseksualni.

Ojj.. Zgadzam się. Tzn. nie ma to jak jakiś lekki kaloryferek na brzuszku ;p, no ale tacy prawdziwi pakerzy to odtrącający są. Bez sensu ;p I to jeszcze w tak młodym wieku? Shaunri swietnie opisał skutki czegoś takiego ^.

Do @siex - pff.. po co takie posty? Juz chyba z 4 raz w ciągu 15 minut natknęłam się na takiego typu odpowiedzi. Co komu da - Tak. ; Acha. ; I don't Know. ?
nasty_girl - Pią 13 Mar, 2009 22:29
Temat postu:
Spokojnie Wink Wysportowany facet ok, ale mówię o takich pokroju pudziana.. feee...
violetLily - Pią 13 Mar, 2009 22:59
Temat postu:
To miałam na myśli.. ;D Albo Hogan xd To to dopiero.. ;p
Shaunri - Sob 14 Mar, 2009 09:05
Temat postu:
nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )

Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )
nasty_girl - Sob 14 Mar, 2009 10:41
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )

Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )

A czy ja napisałam inaczej? Wink
Shaunri - Sob 14 Mar, 2009 13:34
Temat postu:
A w sumie to nie, nie wiem dlaczego zrozumiałem coś innego : P
@siex - Sob 14 Mar, 2009 13:43
Temat postu:
violetLily napisał/a:
Do @siex - pff.. po co takie posty? Juz chyba z 4 raz w ciągu 15 minut natknęłam się na takiego typu odpowiedzi. Co komu da - Tak. ; Acha. ; I don't Know. ?

Yyyyy, nie wiem
off top;//
dzięki, ze napisałaś @siex, a to Tak w moim poście to do pytania. Czy to dobrze?
Sheere - Nie 29 Mar, 2009 15:41
Temat postu:
Trohę dużo jak na 12 coś mi się kupy nie trzyma.12-latek 100 kg wieżyć mi się nie chce,ale nie można brać tyle na klate to jest za dużo
belnessa 112 - Wto 31 Mar, 2009 20:19
Temat postu:
Wydaje mi się,że powinieneś podnosić trochę mniej kilogramów. Niekoniecznie od razu 100 Smile. Może spróbuj trochę lżejsze. Smile
Jakubo - Pią 17 Kwi, 2009 21:42
Temat postu:
No wiecie ograniczyłem trochę, tera max 80!!
@siex - Sob 18 Kwi, 2009 11:13
Temat postu:
Przepukliny dostaniesz xd
krystian603 - Pon 20 Kwi, 2009 15:41
Temat postu:
Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????
swierk84 - Wto 21 Kwi, 2009 18:18
Temat postu:
krystian603 napisał/a:
Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????

Mam starszego kumpla ktory ma dokladnie taka historie.
A co do tematu,gosciu,powiem ci 2 rzeczy.
Albo mnie posluchasz i to co inni ci mowili (zebys tego nie robil) i zebys zaczal pozniej,a zycie moze i udane bedziesz mial,albo zapieprzaj jak chcesz po 100,150,200kg a ile tam chcesz...Bedziesz mial 20 lat to bedziesz po ulicy zapierniczal na wozku albo za pomoca laski...Bedziesz chlal jabole na lawkach a inna stara baba by ci wydziwioc cos non stop mowila ze taki lub siaki byles...
Pamietaj-Jezeli jeszcze nie dorastasz,albo i dorastasz,to musisz zakonczyc to,nawet 50kg nie probuj,po prostu zaprzestaj?Przeciazanie miesni powoduje zaprzestanie produkowanie komurek itp...kosci staja sie kruche,ty sie zdrowo wcale nie czujesz,wtryskujesz sterydy itp...

Jak przeczekasz okres dorastania,to bedziesz mogl pakowac,tyle ile chcesz,pamietaj,co natura stworzyla,to nie odchodzi.Miesnie ktore sobie napakowales zostana w twoim ciele poki sie ono utrzyma (po smierci sie skruszy i koniec Smile) a jezeli bedziesz "sflaczaly bekon" jak to Shaunri powiedzial to bedzie oznaczalo ze sterydy wpieprzales itp...Wiem ze na plazy chcesz wygladac swietnie,zeby laski patrzyly "o kurde ale klata" a na nastepny rok tam przychodzisz,flaki na rekach,klacie,nogach,nawet zadajesz sobie pytanie po co zyjesz.

Krotko mowiac:Zaprzestaj teraz!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group