Dzieci OnLine

SEKS - Po co smak?

hippie - Czw 12 Mar, 2009 15:25
Temat postu: Po co smak?
Zastanawiamy się ostatnio ze znajomymi po co w prezerwatywie jest smak np. truskawki. Nikt z nas niestety nie wie xD Może ktoś z was odpowie?
joasia90 - Czw 12 Mar, 2009 15:35
Temat postu:
Bo niekórzy podczas robienia loda zakładają prezerwatywe
hippie - Czw 12 Mar, 2009 15:44
Temat postu:
Aha myślałam, że już sobie darują prezerwatywę przy tej czynności xd
Dandżer - Czw 12 Mar, 2009 15:45
Temat postu:
Wszytko jest możliwe xD.
joasia90 - Czw 12 Mar, 2009 16:04
Temat postu:
hippie napisał/a:
Aha myślałam, że już sobie darują prezerwatywę przy tej czynności xd

smieszy Cie to?? jak ktoś jest nosicielem HIV albo WZW to lepiej żeby zabezpieczył się prezerwatywą. Nie jest ona pewnym zabezpieczeniem ale zawsze lepiej z niż bez jeśli już ktos decyduje się na takie pieszczoty.
nasty_girl - Czw 12 Mar, 2009 16:26
Temat postu:
Fu.. truskawkowy lateks;/ Smaczne doznania..
Shaunri - Czw 12 Mar, 2009 21:39
Temat postu:
joasia - Ponad 90%-owe zabezpieczenie w przypadku żółtaczki nieźle wspomaga szczepienie : )
Słupek - Czw 12 Mar, 2009 21:47
Temat postu:
To spróbuj zaszczepić się na WZW typu C :]
hippie - Czw 12 Mar, 2009 22:17
Temat postu:
joasia90 napisał/a:
smieszy Cie to?? jak ktoś jest nosicielem HIV albo WZW to lepiej żeby zabezpieczył się prezerwatywą. Nie jest ona pewnym zabezpieczeniem ale zawsze lepiej z niż bez jeśli już ktos decyduje się na takie pieszczoty.

Nie myslałam akurat o chorych.
Shaunri - Czw 12 Mar, 2009 22:52
Temat postu:
Słupek - Trafiłeś troszkę jak kulą w płot, bo o ile jeszcze szansa zakażenia wzw b poprzez stosunek jest w miarę spora (Chociaż i tak nic porażającego), to możliwość zakażenia wzw c poprzez stosunek jest bliska zeru, nawet bez stosowania jakichkolwiek zabezpieczeń.
Słupek - Czw 12 Mar, 2009 23:16
Temat postu:
Bo w sumie tak sobie strzeliłem z głupa frant. Masz mnie Smile
joasia90 - Pią 13 Mar, 2009 16:02
Temat postu:
hippie napisał/a:
joasia90 napisał/a:

Nie myslałam akurat o chorych.

Nie trzeba być chorym. Jak uprawiasz seks z osobą, której nie znasz lub co do której nie masz zaufania, że jest zdrowa, to też powinnaś się zabezpieczyc.
Tremere - Pią 13 Mar, 2009 19:27
Temat postu:
ojezu tak, najlepiej w zalozyc worek na penisa. akurat seks oralny jest bezpieczny o ile nie ma sie zadnych ran na penisie/w jamie ustnej i nie polyka sie spermy.
Shaunri - Pią 13 Mar, 2009 20:18
Temat postu:
Tremere - Ależ kula w płot, aż na drugą stronę przeszła : )

Po wymienieniu tych trzech czynników już seks oralny nigdy nie jest bezpieczny : )
Tremere - Sob 14 Mar, 2009 03:34
Temat postu:
no tak zapomnialam ze shaunri wie lepiej niz lekarze ktorzy twierdza co innego
Shaunri - Sob 14 Mar, 2009 09:09
Temat postu:
Ja wiem najlepiej : )
pinokio - Pią 25 Wrz, 2009 11:35
Temat postu:
nie do końca sex oralny jest bezpieczny, najpier poczytaj cos na ten temat zanim się odezwiesz, poza tym hiv ma coraz gorsze formy, nie dość, że nie znaleźliśmy lekarstwa na tą chorobę to jeszcze zaczyna mutować, więc mimo wszystko warto się jednak zabezpieczyć

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group