Sumek napisał/a: |
ale chodzi mi o wiesz no ymmm to 2'gie nie chodzi mi o stosunek chodzi mi o np. idziesz ulicą a tu idzie pani w obcisłej mini'ówce no i wzwód aaaa u dziewczyn ? ;f wystepuje tego typu no y podniecienie ? ![]() |
monira97 napisał/a: |
Dziewczyny podniecają kaloryferki na brzuchu i upojne pocaunki ze świerzym oddechem lub jak dojdzie do łóżka no włóż sobie kostkę lodu do ust i jedździj jej po brzuchu po piersiach potem niżej i niżej.Nie dotykaj jej bo pochwie tylko po pupie jak już.A jeśli będzie w dobrym humorze przypnij ją kajdankami do łóżka i załóż opastę na oczy zrób jej jakiś masaż ale dopilnuj aby miała majtki kup durex żel a potem...Zobaczysz będzie zadowolona |
hippie napisał/a: |
Jak na ulicy, to mnie dosyć długie włosy i szerokie ramiona, taka męska budowa ciała. |
SIMON300195 napisał/a: |
włosy tak jak na avatarze czy dłuższe???? |
joasia90 napisał/a: | ||
Ja chyba jestem zacofana, ale żeby takie porady od 11-latki ![]() |
violetLily napisał/a: |
Hah, to ty pewnie jak w raju się czujesz ;D |
Dazul napisał/a: | ||||
Nom ![]() |
monira97 napisał/a: |
Oj nie mam 11 lat nie wiem co się stało że mam wpisane 11 naprawde mam 19 nie wiem może kuzyn się bawił.Ale mnie tam podniecają różne żele do masażu |
nasty_girl napisał/a: |
Mam bojowe nastawienie dzisiaj ![]() |
swierk84 napisał/a: |
A nastawienie bojowe z Plemion: |
SIMON300195 napisał/a: | ||
grasz w plemiona?!? który świat i jaki nick ![]() |
SIMON300195 napisał/a: |
grałem na 31 (przejeli mnie) grałem na 27 (przejeli mnie) a teraz gram na 20 wszyscy się tam boją mnie ![]() ![]() |