Dzieci OnLine

Na luzie... - Konkurs dla wielbicieli słodyczy!

nolabel - Sro 18 Mar, 2009 23:09
Temat postu: Konkurs dla wielbicieli słodyczy!
Lubicie słodycze ? Jeśli tak to zapraszam was na stronę www.zozole.pl! Znajdziecie tam ciekawe, łakociowe konkursy. Do wygrania zozolowe plecaki, kubki, piórniki, i mnóstwo słodyczy. Aby je zdobyć wystarczy zalogować się na stronie zozole.pl wejść na zozolowe blogi i rozwiązać znajdujące się tam zadania:

1.Wymyślić zozolowy opis na gg – zabawny i oryginalny opis zawierający słowo „Zozole”.

2. Zaproponować ciekawy przepis albo przysłać fotkę przygotowanej przez siebie sałatki owocowej.

3. Podać przykład zabawnego cytatu z zeszytu szkolnego albo dzienniczka ucznia.

Oceniana będzie kreatywność, oryginalność i zozolowość pomysłów Smile Szczegóły konkursu na www.zozole.pl
Dazul - Czw 19 Mar, 2009 10:34
Temat postu:
Taaa,wyślą Ci poczta gumę owocową xD
Anonymous - Czw 19 Mar, 2009 14:55
Temat postu:
I piwo musujące Smile
@siex - Sob 21 Mar, 2009 10:50
Temat postu:
Lubię słodycze, ale radze usunąć linka do stronki, bo to złamanie regulaminu. Przeczytaj se najlepiej cały i zwróć uwagę na punkt 4.
Dazul - Sob 21 Mar, 2009 12:15
Temat postu:
@siex napisał/a:
bo to złamanie regulaminu

a myślisz że go to coś obchodzi??

tylko sobie na tym forum założył konto żeby reklamować stron z "zozolami" Laughing Wink
@siex - Sob 21 Mar, 2009 12:20
Temat postu:
Dazul napisał/a:
a myślisz że go to coś obchodzi??

Jeśli zobaczą to Moderatorzy <-----> w co watpię <-----> to możesz dostać upomnienie a jeśli to będzie się powtarzać to nawet ostrzerzenie. Jeśli ktoś tak bardzo przestrzega regulaminu i zobaczy twojego posta może to zgłośić. Radzę napisz, że jeśli ktoś chce znać adres strony niesz pisze a ty podasz w PW. Prosta sprawa. Ja cię nie zgłosze spoko. Tylko cię chronię przed ostrzeżeniem.

Dazul napisał/a:
tylko sobie na tym forum założył konto żeby reklamować stron z "zozolami"

Hmm, a widać piszesz w innych tematach. Zresztą przed założeniem konta powinnaś przeczytać regulamin, co nie? xD. Powinnaś wiedzieć, że tu nie wolno reklamowaś stronek.
Dazul - Sob 21 Mar, 2009 12:31
Temat postu:
O co ci biega...czy ja jakieś strony reklamowałam?? Co? Ja tylko powiedziałam że na 100% on tylko tu wszedł żeby reklamować tą stronę i nawet jak mu konto usuną to nie będzie go to obchodziło.Nie widzisz że ma tylko 1 post napisany?? Ja regulamin przeczytałam a jak chcesz to mnie możesz zgłosić.Co mi zrobią? Ja przecież nic nie wpisywałam...

[ Dodano: Sob 21 Mar, 2009 11:32 ]
PS.Kto dużo razy nabijał posty: JA czy TY ?? xD
@siex - Sob 21 Mar, 2009 12:36
Temat postu:
O boshe, sorry. Ja chyba dzisiaj jestem nie wyspana. To wszystko co pisałam to było do nolabel, ale nie zminię niech nolabel, widzi jakie "przestepstwo"popełnił xD. Jeszcze ra wielkie sorry Dazul. Jaka ja głupia
Dazul - Sob 21 Mar, 2009 12:49
Temat postu:
Nmzc Smile
@siex - Sob 21 Mar, 2009 12:50
Temat postu:
Już myślałam, że mi nie przebaczysz !
violetLily - Sob 21 Mar, 2009 16:16
Temat postu:
O bożee.. Co to by było jakby Ci nie przebaczyła? Chlip ;( xd
@siex - Sob 21 Mar, 2009 16:24
Temat postu:
violetLily napisał/a:
Chlip ;( xd

Nić.
martoka - Wto 24 Mar, 2009 15:57
Temat postu:
Spoko opcja choć wole czekolade
gogolo - Sro 25 Mar, 2009 09:38
Temat postu: Darmowe Słodycze !!!
SŁODYCZE !!!

Można zamówić dużo słodyczy. Klikasz w podany link i się rejestrujesz. Zbierasz punkty. Zamawiasz słodycze za darmo! UWAGA: po wpisaniu danych, odbierz Emila z aktywacja konta. Na samym początku 100 punktów gratis !!!.

http://www.freesweetsite.pl/join/45583

Powodzonka.

[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 20:32 ]
Nowy Konkurs.

Do wygrania.
- przenośne dyski Toshiba
- zestawy 3D White
- sam zobacz.

http://www.3dwhite.pl/?clk=da9868adc84158a6f992b1ce7aadf8b9

Powodzenia.

[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 21:20 ]
W letnim konkursie do wygrania aż

10 kamer cyfrowych
100 zestawów wybielających z paskami blend-a-med Whitestrips
200 singli Tatiany Okupnik (Maximum Luxe Edition).

Dla zainteresowanych Exclamation

=>TU - instrukcje <= Idea

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group