Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Co się dzieje?

Dazul - Sob 28 Mar, 2009 17:08
Temat postu: Co się dzieje?
Więc,ściągam sobie ciuchy,włosy...itp Instaluje i ? Nie mam niektórych rzeczy.Np.ściągam włosy i niektóre są a w w innych jakaś głowa królika Confused Hm...

Kto mi powie dlaczego tak jest?
Co zrobić żeby tak nie było?
nasty_girl - Sob 28 Mar, 2009 17:09
Temat postu:
O co chodzi?
Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 17:09
Temat postu:
Ale.... o co ci chodzi?
Dazul - Sob 28 Mar, 2009 17:14
Temat postu:
No że jak ściągam sobie ciuchy,fryzury do simsów to niektóre mi wychodzącą a niektóre zamiast ciuchów jakieś królicze głowy,albo cóś Confused
Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 17:17
Temat postu:
Aaaa... do simsów, trzeba było pisać. Co do tego, to dlatego, że dużo ubrań (w ogóle - dodatków) to fake'y - po prostu to nie to, co ma być. To nie jest błąd gry.
Tremere - Sob 28 Mar, 2009 17:36
Temat postu:
przestan gadac glupoty chippy.

glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p
Dazul - Sob 28 Mar, 2009 17:40
Temat postu:
Chippy napisał/a:
Aaaa... do simsów, trzeba było pisać

Sorka...jakoś mi się zapomniało xD

Thx Tremere
Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 21:04
Temat postu:
Tremere napisał/a:
glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p

Hmm... a, ale to tak Smile. Ja myślałem, że chodzi o tzw. fake, bo kiedyś pobierałem bardzo dużo samochodzików do trackmanii, a 95 % nich było uszkodzone albo nie były tymi (lamborghini) którymi miały być (maluch ) Smile.
krystian603 - Sob 28 Mar, 2009 21:06
Temat postu:
Dazul, albo ściągasz dodatki do nie kombatybilnej wersji gry Smile bo jak masz grę po polsku a dodatki po angielsku niestety nie będzie działać.
Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 21:39
Temat postu:
Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie Smile).

[ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 20:41 ]
Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie Smile)..
Tremere - Sob 28 Mar, 2009 21:50
Temat postu:
na bank jest tak jak napisalam, sama swojego czasu robilam meshe i tekstury do simsow wiec wiem na czym to polega. wersja jezykowa nie ma nic do rzeczy w dodatkach z neta.
violetLily - Sob 28 Mar, 2009 22:13
Temat postu:
A czy mogłabys mi powiedzieć Tremere, gdzie takie dodatki można znaleźć do simsów? Wink
Akacja12 - Sob 28 Mar, 2009 22:24
Temat postu:
A używałas googli ? Razz
violetLily - Sob 28 Mar, 2009 22:30
Temat postu:
Ale to tak na pierwszą lepszą stronę wejść? ;d Bezpieczne to i zapewnia mi dobrą jakoś tych dodatków? xd
Tremere - Sob 28 Mar, 2009 22:36
Temat postu:
jest taki stron kilkaset o ile nie kilka tysiecy :p
ale polecam ci www.modthesims2.com, thesimsresource2.com i dobre wlosy sa na peggy sims - http://www.peggyzone.com/html/EN/index.html (tylko ze platne, chociaz niektore sa darmowe)
violetLily - Sob 28 Mar, 2009 22:41
Temat postu:
Wlasnie o takie już wypróbowane strony mi chodziło ;D
Dziękuję bardzo Wink
Dazul - Nie 29 Mar, 2009 12:24
Temat postu:
http://www.lianasims2.net/index.php

ta strona też jest nawet dobra Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group