Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Harvest Moon

Dubaju - Nie 03 Sie, 2003 21:37
Temat postu: Harvest Moon
Ja teraz gram w fajną gre, nie wiem jak inni, ale uważam, że jest to superr gra.

Może coś o niej powiem:
W grze Harvest Moon, jest sie rolnikiem, najzwyklejszym wiesniakiem Razz. Rolnik ma serce, ciało i potrafi Kochać jak również zacharowac się na śmierć. Jak sama nazwa gracza wskazuje rolnik ryra w polu Razz. Gra sie w nią 3 lata (nie bój żaby, nienormalne 3 lata), 3 lata = 4 pory roku = każda pora roku dzieli się na 30 dni.

Zadanie rolnika:
Zadaniem rolnika jest uprawa roli, zadbanie o inwentarz, poderwania jakiejś Laluni Razz, wzięcie jej za żonę, poczęcie potomka. Sporo zajęć ma taki wieśniak. Po dziadku masz własne narzędzia, które są Ci przydatne np. do skoszenia trawy. Pozatym rolnik musi chodzić spać o okreslonych godzinach bo inaczej, będziesz go odwiedzał w szpitalu Razz. Krotko powiem, że aby grać musisz wiedzieć kiedy jakie rosliny się sadzi. Tak więc ziemniaki wtedy i wtedy, rzepa tego i tego itd. Na te wszystkie rośliny i zwierzęta trzeba jakoś zarobić. Rośliny sprzedajesz, zwierzęta tez można sprzedanie, ale bardziej opłaca się np. wydojdanie krowy, czyli sprzedać mleko, lub wydepilowanie owcy z wełny Razz. itp i itd.

Postacie jakie występują w grze:
Ofkors rolnik. Burmistrz niewielkiego miasta oraz jego żona. Ksiądz, który codziennie siedzi w kościele, a wychodzi tylko w soboty. Znajduję się tam również ładna dziefcyna Razz która zwie się Nina oraz jej mama kwiaciarka. Ana i inne ładne dziefcynki Razz.

Zwierzęta, którymi będziesz się opiekował:
Psa dostaniesz od razu na początku gry. W zimie dostaniesz cielę Razz któro przez Ciebie bedzie nazywane koń. Kunia nie trzeba dokarmiać, jedyne co trzeba z Nim robić to szczotkować (szczotkę kupisz na farmie dla zwierząt), rozmawiać z Nim i zaprowadzać do stajni podczas deszczu lub huraganu. Resztę zwierzyńca kupisz na farmie dla zwierząt oraz na kurzej farmie Razz

Mogłabym tak w nieskończoność pisać i pisać, bo to jest gra na wiele tygodni. Dodam tylko, że jęsli po 3 latach, Twoja farma będzie dobrze prosperowała,to dostaniesz ją na zawsze. Wtedy dopiero możesz być z siebie dumny biggrin
Pozdroffka.
Anonymous - Nie 03 Sie, 2003 21:51
Temat postu:
Znam tą gra ale serwis nie działa z którego ściągałam :
www.cin25.prv.pl
Powód:
Sami zobaczcie bo nie umiem napisać
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 13:29
Temat postu:
No ja juz sciagam ta gierke z Imescha biggrin
Anonymous - Czw 07 Sie, 2003 18:10
Temat postu:
Kamix a jak to działa?
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 18:20
Temat postu:
No wiec tak :
Jest to program posiadajacy wyszukiwarke plkow w internecie wpisujesz nazwe zaznaczasz np.Software jezeli szukasz gry naciskasz enter lub myszka na ikone go i program rozpoczyna poszukiwanie jakiegos serwer na kturym znajduje sie ten plik lub szuka u jakis osoby ktura udostepnila ta gre wyswietla wszystko przy tym dokladny opis ile gra zajmuje pod jakis system jest nazwe firmy ktura ja wydala.No i to juz prawie wszystko jesli chcesz sciagnac plik klikasz na niego nastepnie naciskasz prawy przycisk myszy wybierasz opcje added download i ci sie sciaga do glownego katalogu plik katalog nosi nazwe "My Downloads"w nim znajdziesz kazda zecz ktura wczesniej sciagnelas program jest latwy w obsludze jezeli niebedziesz czegos rozumiala chcetnie pomoge jezeli chcesz sciagnac ten program chcetnie poszukam strony z nim biggrin

Jezeli chcesz podobne programy to polecam Kazze, edonkeya,emule
bolognese - Czw 28 Sie, 2003 17:14
Temat postu:
Very Happy tak!
HM jest swietny!
Kamix - Czw 28 Sie, 2003 20:30
Temat postu:
jest superr Very Happy Exclamation Exclamation Exclamation
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 13:18
Temat postu:
Gra jest świetna. Teraz mykam w Harvest Moon 64 na Nintendo 64 ( jedna z moich ulubionych konsol ).
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 13:27
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Znam tą gra ale serwis nie działa z którego ściągałam :
www.cin25.prv.pl
Powód:
Sami zobaczcie bo nie umiem napisać

Dobrze napisałaś ale cin25 wącha kwiatki od spodu już od 12 lipca Wink . Wiekla szkoda że już niema tej stronki Crying or Very sad miała fajne romy.
Kamix - Pią 29 Sie, 2003 22:52
Temat postu:
No szkoda szkoda Sad ale tak to juz jest Smile
Gladiatorpl - Pon 01 Wrz, 2003 19:51
Temat postu:
gra jest fajna kiedys gralem ale mi sie znudzila :0

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group