Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Problem z dziewczyna ;/

astas - Pon 13 Kwi, 2009 00:02
Temat postu: Problem z dziewczyna ;/
Ze względu na to iż jestem na forum nowy Witam wszystkich bardzo serdecznie Smile
Mój problem opisze krótko i zwięźle bez zbędnych formalności.
Problem jest raczej nie typowy;/ Tyle się czyta o impotencji i różnych takich a u mnie jest wręcz przeciwnie Sad Mianowicie mam dziewczynę i nie mogę jej wg dotknąc ani przytulic bo od razu się podniecam i dostaje wzwodu ;/ Jest to dośc krępująca sytuacja dla mnie bo się wstydzę tego Sad Jest jakiś sposób żeby się tego pozbyc? Nie chce cały czas chodzic z członkiem w gotowości bojowej... Prosił bym o sensowne wypowiedzi typu usera Deg'a Smile

@btw jeśli nie ten dział to sry
Shaunri - Pon 13 Kwi, 2009 10:24
Temat postu:
My też Cię witamy serdecznie.

Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )

Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )

Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )

A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?
nasty_girl - Pon 13 Kwi, 2009 10:29
Temat postu:
Co Ci można powiedzieć? To naturalne i tak łatwo się tego nie pozbędziesz.. Może masturbacja? Ale jakby nie było, to chyba dobrze, że zdrowo reagujesz na widok swojej dziewczyny, nie ma się czego krępować.
astas - Pon 13 Kwi, 2009 10:30
Temat postu:
masturbuje sie w myślałem że to moze przez to ale jak przestałem to nic nie dało ;/

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 09:32 ]
Shaunri napisał/a:
My też Cię witamy serdecznie.

Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )

Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )

Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )

A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?

mamy po 15 lat
SIMON300195 - Pon 13 Kwi, 2009 10:47
Temat postu:
też tak miałem na początku ;/
Lepiej nie ubieraj ciasnych spodni bo to może jeszcze pogorszy ale ubieraj spodnie tak zwane "szerokie" czyli jak idziesz to latają ci raz w prawo raz w lewo Smile albo kup bluzę taką długą żeby była niżej "kurusia"
Jak ci nic nie pomoże czyli znów stanie to poprostu nie zwaracaj na to uwagi samo opadnie tylko nie myśl o tym tylko skup się na twojej dziewczynie Very Happy

Podczas dojrzewania to normalne bo hormony szaleją ci w ciele
astas - Pon 13 Kwi, 2009 10:54
Temat postu:
Dziękuje wszystkim za wszystkie rady :* Na pewno skorzystam Smile
Akacja12 - Pon 13 Kwi, 2009 12:24
Temat postu:
Może tak na prawdę nawet tego nie zauważyć, ale 15 lat to chyba już dobry czas żeby dziewczyna się nie przestraszyła Smile nie przejmuj się i zobacz jak zareaguje Smile
Shaunri - Pon 13 Kwi, 2009 13:50
Temat postu:
To samo chciałem powiedzieć - skoro macie po 15 lat, to specjalnie też nie ma się czego wstydzić. Dziewucha raczej nie ucieknie z krzykiem : )
astas - Pon 13 Kwi, 2009 13:55
Temat postu:
Ale chodzi o to, że ja wg boje się jej przytulić żeby nie wyjść na jakiegoś nie wiem ;/ Czuje się wtedy taki skrępowany i wg głupio Sad
SIMON300195 - Wto 14 Kwi, 2009 07:41
Temat postu:
dasz radę na pewno Smile zapomnij o tym że ktoś się obwserwuje albo coś w tym stylu skup jej się na ustach skup na niej nie patrz w kurusia i załatwione Smile

[ Dodano: Wto 14 Kwi, 2009 06:42 ]
a jak boisz się to weź lusterko poświcz przed lustrem a dziewczyną będzie drzewo Smile najlepiej kaktus:)
astas - Wto 14 Kwi, 2009 09:27
Temat postu:
A może ktoś podpowie jak mam to jej wytłumaczyć bo ja kompletnie nie wiem jak ;/
Shaunri - Wto 14 Kwi, 2009 09:51
Temat postu:
Ale co tłumaczyć? : ) Toż dziewucha w wieku 15 lat dobrze wie o co chodzi i raczej powinna być zadowolona że Cię podnieca. Nie ma czego tłumaczyć, nie ma czym się przejmować.
astas - Wto 14 Kwi, 2009 09:55
Temat postu:
No niby tak ;/ Zresztą, co się będę przejmował :Razz Będzie co będzie Smile
SIMON300195 - Sro 15 Kwi, 2009 18:54
Temat postu:
astas napisał/a:
No niby tak ;/ Zresztą, co się będę przejmował :Razz Będzie co będzie Smile

Wkońcu kapnołęś Smile
astas - Czw 16 Kwi, 2009 14:51
Temat postu:
Powiedziałem biggrin Nie było tak źle, zrozumiałaSmile Powiedziała że w końcu przejdzie Smile dzieki Wam wszystkim.
Shaunri - Czw 16 Kwi, 2009 15:44
Temat postu:
Gratuluję odwagi : )
Anonymous - Czw 16 Kwi, 2009 15:50
Temat postu:
brawo, ja bym się nie odważył Smile
Akacja12 - Czw 16 Kwi, 2009 18:44
Temat postu:
Ale co powiedziałeś dokładnie ?Smile
astas - Czw 16 Kwi, 2009 19:54
Temat postu:
No powiedziałem że mam mały problem z hormonami Razz Trochę nagiąłem fakt że co drugi chłopak w moim wieku to ma bo nie mogłem jakoś wydusić prawdy chociaż nie wiem czy to kłamstwo xD Powiedziałem jak to Shaunri napisał
Cytat:
Zrozumiała Smile Dzięki jeszcze raz Smile
Shaunri - Czw 16 Kwi, 2009 21:50
Temat postu:
No, nagiąłeś nieco - nie co drugi, tylko każdy to ma : )
SIMON300195 - Czw 16 Kwi, 2009 22:27
Temat postu:
astas napisał/a:
Powiedziałem biggrin Nie było tak źle, zrozumiałaSmile Powiedziała że w końcu przejdzie Smile dzieki Wam wszystkim.

Chodzisz w "szerokich" spodniach Smile

Aha i gratuluję Smile
swierk84 - Wto 21 Kwi, 2009 17:49
Temat postu:
Ja tez tak mialem,tylko ze jak myslisz o wzwodzie i dziewczyne masz na sobie to wlasnie wtedy najczesciej "rosnie"...Ja raz nie myslalem w ogole o tym,pocieszalem moja byla juz dziewczyne [i choc kolana miala na moich (a wlasnie wtedy stawal mi)] to nie "wstal",moglem ja piescic (oczywiscie ne rozbierajac hehe Razz) jak to ja kochalem i sie cieszyla Smile To byly czasy wtedy Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group