Zwierzęta - mój chomik cały czas piszczy fiołeczek - Nie 03 Maj, 2009 20:16 Temat postu: mój chomik cały czas piszczy
mój chomik cały czas piszczy i nie wiem co zrobić napewno nie jest chory mniałam 6 chomików i z żadnym się tak nie działo weterynarz mówi że jest zdrowy a mapewno się mnie nie boi bo wchodzi na ręce nie wiem czy to jakiś elemęt klatki go tak lęka bo wiem że chomiki napewno tak robią jak je coś boli albo się boją PROSZĘ O POMOC Shaunri - Nie 03 Maj, 2009 20:32 Temat postu:
Ale jak my Ci możemy pomóc : )?
Mój chomik też w nocy piszczał że go wynosiłem do kuchni chyba to nic złego
Cztając jego link do forum tu pisze że pisk może wiązać się ze śmiercią twojego kochanego zwierzaczka....... fiołeczek - Pon 04 Maj, 2009 18:32 Temat postu:
OK OKAZAŁO SIĘ ŻE CHOMIK BYŁ W CIĄŻY I TYLE W NOCY URODZIŁ SŁODZIUTKIE MŁODE Shaunri - Pon 04 Maj, 2009 18:50 Temat postu:
Weterynarz nie zwrócił uwagi że chomik jest ciążowy : )? krystian603 - Pon 04 Maj, 2009 21:47 Temat postu:
Kurde przypomniało mi się jak chomik mojego siostrzeńca był w ciąży też cały czas piszczał. aku626 - Sro 06 Maj, 2009 19:47 Temat postu:
ok rada schowaj go gdzieś z małymi chomiczkami bo może zacząć jeść małe