Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Problem

Borys552 - Czw 14 Maj, 2009 21:09
Temat postu: Problem
Mam taki mały problem bo jak widze jakas dziewczyne bardzo ładna to leci mi jakas widzelina z penisa coto moze byc ?? Question
krystian603 - Czw 14 Maj, 2009 21:33
Temat postu:
Kolego to dla ciebie problem?? Gdy widzisz ładną dziewczynę to się podniecasz i leci ci sperma. Ile ty kolego tak w ogóle masz lat?? Jak nie wiesz co to sperma.
wonx - Pią 15 Maj, 2009 01:26
Temat postu:
krystian603 napisał/a:
Kolego to dla ciebie problem?? Gdy widzisz ładną dziewczynę to się podniecasz i leci ci sperma. Ile ty kolego tak w ogóle masz lat?? Jak nie wiesz co to sperma.

Nie, nie i jeszcze raz nie! Z penisa nie leci sperma tylko płyn "nawilżający". Sperma leci dopiero po uzyskaniu orgazmu.
Shaunri - Pią 15 Maj, 2009 07:23
Temat postu:
Pozostaje podpisać się pod postem wonx'a - jak mnie pamięć nie myli się to "przedspermie" nazywało. Jak się mylę to niech mnie ktoś tam poprawi : )
Słupek - Pią 15 Maj, 2009 12:40
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
jak mnie pamięć nie myli się to "przedspermie" nazywało

Kojarzy się z Żeromskim Smile
Anonymous - Pią 15 Maj, 2009 12:47
Temat postu:
preejakulat? Smile
Shaunri - Pią 15 Maj, 2009 13:31
Temat postu:
Przedspermie Ci się z Żeromskim kojarzy? : ) Matko : )

Chippy - O! O! To ; )
Anonymous - Pią 15 Maj, 2009 13:32
Temat postu:
Jeżeli to poprawna odpowiedź, wisisz mi piwo Smile
Słupek - Pią 15 Maj, 2009 13:40
Temat postu:
Oczywiście, przecież Przedwiośnie to książka o seksie, a wątki polityczne, społeczne i inne takie wyglądają jakby były upchnięte na siłę.

Można by jeszcze interpretować, że sperma -> życie -> wiosna i wychodzi na to, że tytuł to tylko eufemizm na przedspermie :]
nasty_girl - Pią 15 Maj, 2009 14:29
Temat postu:
Heh.. ciekawe jak temat maturalny zinterpretowałeś :d
Shaunri - Pią 15 Maj, 2009 15:12
Temat postu:
Słupek - Żeromski na maturze ; )?

Przedwiośnie dobra książka bagatela, ale interpretacja tytułu mocarna ; )
Słupek - Pią 15 Maj, 2009 15:26
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Heh.. ciekawe jak temat maturalny zinterpretowałeś :d

Akurat w pisaniu chały pod klucz jestem całkiem dobry. Czytanie tych wypocin razi moje własne uczucia estetyczne, ale punktowane jest nieźle :]

Na maturze w tym roku byli Chłopi i Pan Tadeusz. Wziąłem to drugie, bo łatwiejsze.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group