violetLily napisał/a: |
Myszka, to czemu się nimi przejmujesz? ;d Bez sensuu.. Też taką średnią miałam na koniec podstawówki ;p I wcale nad książkami nie siedziałam ;d Teraz w gim, nauczyciele są straszni. Najgorsze jest to, że nie stosują się do statusu szkolnego, a My uczniowie nic nie możemy z tym zrobić.
|
Akacja12 napisał/a: |
Testy po podstawówce i gimnazjum są raczej na inteligencję, oni chyba nie wiedzą co to znaczy kuć... Ucz się dalej, rób swoje, jedyne co możesz zmienić to trochę podejście, nic za wszelką cenę, nie płakać jak dostaniesz 4, nie mówić jaką to masz średnią i tego typu rzeczy. I nie mądrz się, hehe |
nie płakać jak dostaniesz 4, nie mówić jaką to masz średnią i tego typu rzeczy. |
Shaunri napisał/a: |
Akacja - Jak człowiek już pójdzie do pracy, to nikły procent ją zostawi żeby zacząć studia. |
Shaunri napisał/a: |
Bez żadnej szkoły można naprawdę niewielkim nakładem kosztów dostać pracę będącą źródłem dużo lepszych dochodów. |
Cytat: |
Akacja - Co to jest w ogóle "marzenie o studiach"? Marzenie o papierku? Ja sobie taki mogę wydrukować. Ba, mogę sobie takimi papierkami ściany oblepić - nie poprawi mi to humoru ni w ząb. Plany, czy marzenie to można mieć odnośnie przyszłego zawodu, a ten przecież niekoniecznie musi być związany ze studiami. Bo i po co ktoś kto chciałby zostać mechanikiem samochodowym, czy fryzjerem miałby kończyć studia? Są dużo łatwiejsze drogi do osiągnięcia pewnych marzeń. |
Żeby się czegoś nauczyć, a im sie jest starszym, tym trudniej |
Nadal nie rozumiem jak można mieć sensowną pracę bez wykształcenia, jak nawet na sprzedawce nieraz trzeba mieć średnie ;p |
Słupek napisał/a: |
W kwestii kształcenia wyznaję wyższość metody DIY. |
Słupek napisał/a: |
Wszystko fajnie, pięknie, ale ja to pisałem nie "w końcu", a w czerwcu.
Matko Bosko Kochano, jeszcze tylko tydzień wakacji ![]() |
SIMON300195 napisał/a: |
bilet kosztuje 1.70
Tremere masz racje że okradam MPK.... Teraz niedawno wprowadzili do autobusów telewizory w których reklamy lecą na okrągło... (za niedługo podwyższka biletów) |