Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - co robić?

pepe97 - Nie 21 Cze, 2009 14:04
Temat postu: co robić?
cześć, za 2 miesiące skończę 12 lat. Gdy miałem 5 lat i chodziłem do przedszkola to całowałem wszystkie dziewczyny (nie wiem czemu) . Jak poszedłem do I klasy szkoły podstawowej to przestałem. czasami jednak ktoś na ulicy się do mnie dziwnie uśmiecha, albo w szkole ktoś powie coś brzydkiego na mój temat. nauczycielki z przedszkola mają mnie za durnia, podobnie większość ciotek i wujków. one myślą że niby mi ze wszystkiego oceny naciągają, a ja ze sprawdzianów przynoszę same piątki i szóstki (rzadko niższe oceny),a na koniec roku ( klasa V) miałem średnią 5,33, w poprzednim roku 5,36. jak wytłumaczyć ciotkom że się zmieniłem itd?. czy w ogóle mam cokolwiek tłumaczyć?. dzięki za pomoc:)
Akacja12 - Nie 21 Cze, 2009 18:20
Temat postu:
Szczerze to nie rozumiem problemu.To oczywiste ze od przedszkola sie zmieniles Smile To ze ktos sie dziwnie usmiecha to moze dlatego ze masz cos na nosie albo cokolwiek innego...
Shaunri - Nie 21 Cze, 2009 20:20
Temat postu:
Ja też nie bardzo widzę jakikolwiek problem...?
groszek014 - Czw 06 Sie, 2009 16:53
Temat postu:
Nie wiem w czym oni widza problem... Moze zapytaj ich dlaczego uwazaja ze nie jestes inteligenty.

A jak cos to zadaj im jakies trudne pytania i zobacz czy jak sa tacy madrzy to czy odpowiedza...Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group