Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - odpowiecie że jetem zbo****

Anonymous - Pon 19 Sie, 2002 21:40
Temat postu: odpowiecie że jetem zbo****
powiecie że jestem zbo**, ale mam pewien problem... a właściwie pytanie.
bardzo często odwiedzam ten forum i musze wyznać że... odnajduję pewną przyjemność w czytaniu tematów i odpowiedzi z działu "dojrzewanie" i "seks". czy jest ze mną w porządku?... proszę nie róbcie mi zgryźliwych uwag
Anonymous - Pon 19 Sie, 2002 21:41
Temat postu:
Nie, to nie jest nie w porządku...
Zapewne działa to Twoja wyobraźnia o seksie, co jest normalne w okresie dojrzewania i nie tylko.
Nie przejmuj się tym Smile
Musisz natomiast pamiętać, że seks powinien być wyrazem milości dwojga ludzi, a nie celem samym w sobie.
To tak na przyszłość Smile

BEJOT
Anonymous - Pon 19 Sie, 2002 21:41
Temat postu:
Anonimko! Zboczona to nie jest wulgarne słowo! No i się nie martw, bo kto nie lubi tego przeglądać? Bo ja także!
Anonymous - Pon 04 Lis, 2002 15:35
Temat postu:
biggrin Ja też bardzo lubię zaglądać na te stronki . Myślę , że to wspaniała rzecz dla młodych ludzi , którzy w okresie dojrzewania mają tyle pytań na , które nie znają odpowiedzi . Pozdrawiam . Pa , pa , pa !!!!!!!!
rodzynka - Nie 04 Sty, 2004 15:57
Temat postu: rodzynka
No..,. napewno nie ma w tym nic złego. Dojrzewasz.. i co na tto poradzisz. Jeśli czytanie tego forum sprawia ci przyjemność to fajnie, pewnie nie tobie jednej Laughing
MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 00:21
Temat postu:
TO TWOJA CIEKAWOŚĆ DORASTANIA POWODUJE ŻE CZYTASZ Z TAKIM ZAPAŁEM TO WSZYSTKO PRUBUJESZ DOWIEDZIEĆ SIĘWSZYSTKO CO CIĘ CZEKA NA DRODZE DORASTANIA TO TORMALNE BOISZ CO CZEKA CIĘ ZA NIEDŁUGO I DLATEGO TO CZYTASZ NIE JESTEŚ ZBOCZ.
JIEST O.K.
girl_in_black - Wto 13 Sty, 2004 18:26
Temat postu:
hej! wszysto jest z Toba ok. Ja tez tutaj czasami zaglądam..dzieki niektórym tematom poznaje samą siebie. nie jesteś wcale zboczona...(chociaz kiedyś ktoś mi powiedział że każdy jest pod jakimś tam wzgledem zboczony nawet ja Very Happy )
Gościówa - Sro 14 Sty, 2004 15:38
Temat postu: dojrzewanie
JASNe że z tobą wszytko ok!!! Jesteś nastolatką i ciekawią cie takie rzeczy a pozatym z tych postów można się wiele dowiedzieć. To zupełnie normalne i niemasz się czym martwić. Nawet nie myśl o czymś takim że jesteś zbioczona...to wielkie słowo i ani troche do ciebie nie pasuje...pozdrawiam!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group