Riaga napisał/a: |
Chce mi się pić krwi...czasami biorę igłę, wbijam w udo/rękę i sączę to, co mi się uda wysączyć... |
michal2fun napisał/a: |
w mojej klasie koleżanki tak samo sobie skóre igłami przebijały może u dziewczyn to normalne? |
Riaga napisał/a: |
Nnnina, jak na ulicy widzę emosa (albo nie tylko na ulicy) to chce mi się:
1. Śmiać 2. Krzyknąć "Idź się pociąć" 3. Pokłócić się z owym emosem. Nie cierpię emo! Poza tym, Nens już powiedziała, i ja powiedziałam, że w temacie pomoc została udzielona. |
Shaunri napisał/a: |
Tremere - Właściwie w tej chwili nie wiem kto wygląda zabawniej - Ty czy Riaga : ) |
Tremere napisał/a: | ||
przestan przeciez to nie bylo na powaznie ![]() |
Akacja12 napisał/a: |
Jeżeli człowiek ma na czole napisane "jestem emo, dresem, metalem" to chyba chce być zauważany właśnie jako przynależny do jakiejś subkultury. |
Akacja12 napisał/a: |
Jeżeli człowiek ma na czole napisane "jestem emo, dresem, metalem" to chyba chce być zauważany właśnie jako przynależny do jakiejś subkultury. |
SIMON300195 napisał/a: |
Takie osoby które mają napisane na czole "jestem emo,dresem,metalem" to poprostu głupcy -.- |
Słupek napisał/a: |
Offtop to będzie dopiero jak za chwilę po raz kolejny poczytamy o wyższości Żydów nad "polaczkami" i gejów nad hetero, a także o tym, że w RPA są najlepsze butiki :] |