Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Trudna przyjaźń

quara99 - Czw 10 Wrz, 2009 22:33
Temat postu: Trudna przyjaźń
Chodzę do 6 klasy i w 2 klasie zaczęłam przyjaźnić się z pewną dziewczyną. Ona już miała przyjaciółkę ale nam to nie przeszkadzało. Niestety małe kłótnie i złe zdanie o naszej przyjaźni naszych mam doprowadziło do tego że w połowie 5 klasy przestałyśmy się przyjaźnić. Ale nadal jesteśmy ze sobą tak związane że nie możemy bez siebie wytrzymać przynajmniej przez jedną przerwę musimy pogadać. W te wakacje spotkałyśmy się i doszło do tego że ona się przyjaźni z inną dziewczyną z klasy. Tyle że ta dziewczyna chce zatrzymać moją było przyjaciółkę tylko dla siebie i jesteśmy od siebie "odizolowane". Nie mam pojęcia co zrobić byśmy z nów mogły się przyjaźnić i nawet z tą drugą koleżanką.

PS: Z tą dziewczyną która się pzyjaźni z moję było przyjaciółką lubimy się anawet bardzo.
POMOCY!!!
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 19:40
Temat postu:
spytaj się czy morzecie przyjaźnić się w trojkę jesli lubisz tą drugą.......a rodzicą nic do tego z kim się przyjaźnisz ...W prawach dziecka ( które cię obejmują do 18 roku życia) jest zapis kktóry mówi że możesz się przyjaźnić z kim tylko zechcesz
groszek014 - Sro 16 Wrz, 2009 19:50
Temat postu:
Co ta za przyjaciółka ktora trzyma druga tylko dla siebie??Neutral zapytaj swojej kumpeli jak bardzo jej zalezy na przyjazni z Toba a jak bardzo to olejcie ta druga...:/ a co do mamy to nie ma prawa ci zabronic z kim sie zadawac... chyba, tak mi sie wydaje biggrin Pzdr Smile
quara99 - Czw 17 Wrz, 2009 17:15
Temat postu:
zapytałam się czy chce się ze mną przyjaźnić i się z chęcią zgodziła ;] dobrze nam jako przyjaciółki i będziemy musiały powiedzieć tej drugiej dziewczynie że się przyjaźnimy, bo gdybyłyśmy we dwie u mnie jub u niej a ona nie to była strasznie obrażona i się do nas nie odzywała...zazdrośnica xD
Anonymous - Sro 23 Wrz, 2009 19:57
Temat postu:
u mnie jest podobna sutuacja ja mam przyjaciółke...ona jest dla mnie kimś bardzo ważnym ja dla niej też ale ona mam prawo traktować kogoś innego tak samo jak mnie a ja na siłę nie muszę się z jej przyjaciółkami przyjaźnić.....a ty tylko wrogów sobie nie na rób

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group