KaMciaA napisał/a: |
ale przypominam sobię ostatnio że mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś . |
Nens - wiem o tym , i dlatego dostał za to w jaja aż klęczał przedemną z bólu . |
Tremere napisał/a: |
ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku |
mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś |
NicolaBlondyna napisał/a: |
Kamicia ile masz lat? Bo moa cie też boleć bo poprostu dojrzewasz :] Też na początku myślałam że się gdziesz uderzyłam ale powiedzialam mamie i okazalo sie ze rosną !! Teraz mam 10 lat jak mnie zaczeły boleć mialam 9 ;[ Mama muwi ze bardzo wczesnie..... Więc nie martw się bo piersi rosną 3-4 lata lub mniej więc wiesz.... jeżeli to są twoje początki to możliwe że za rok bedzięsz miałam rozmiar 75 AA jak ja |
Cytat: |
Koffciam ciem. ( jerzeli jesteś ładna Wink))))) )
*Paracetamol razy cztery, potem jak nie przejdzie to sru do mamy. : ) Naprawdę. |
laski - 75 , 80 czy 90 to obwod POD CYCEM wiec to ze ktos ma 90C nie znaczy ze ma duzo wieksze niz ta co ma 75C. potem kupujecie zle staniki i cycki brzydko wygladaja :d
w sumie to zafundowalam sobie powrot do dojrzewania, mam piersi 75cc od 10 listopada i tez czuje sie jak przy dojrzewaniu, ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku ![]() ![]() |
nasty_girl napisał/a: | ||
Powiększyłaś sobie? ![]() |
laski - 75 , 80 czy 90 to obwod POD CYCEM wiec to ze ktos ma 90C nie znaczy ze ma duzo wieksze niz ta co ma 75C. potem kupujecie zle staniki i cycki brzydko wygladaja :d
|
Nens napisał/a: | ||
Muszę tutaj powiedzieć, że się mylisz. Miseczka wraz z obwodem sporo się zmienia, 70b jest z 2 razy mniejsze niż 75b. |
nasty_girl napisał/a: |
Wręcz przeciwnie. Jak się kiedyś wkur.. przy zakupie bielizny to zmniejszę i się skończą problemy ;p |