Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - PIERSI.PROSZĘ O ODPOWIED¬!!!

szymsajK@ - Pon 12 PaĽ, 2009 15:17
Temat postu: PIERSI.PROSZĘ O ODPOWIED¬!!!
Cze¶ć!Mam jedno pytanko.Ostatnio zauważyłam,że powoli zaczynam dojrzewać.Koleżanki z mojej klasy nosz± już staniki.Ja w ob. pod biustem mam 65cm,a w biu¶cie73cm i piersi powoli zaczynaj± rosn±ć.Niewiem kiedy będę mogła nosić stanik.We wakacje obwód w biu¶cie zwiększył się o 3cm.I nie wiem jeszcze jak porozmawiać o tym z mam± Embarassed , bardzo się tego wstydzę.Mama co jaki¶ czas pyta mnie o takie rzeczy np.ile dziewczyn w klasie nosi biustonosz ,ale ja wtedy się zamykam i mówię,że żadna.Poszę żeby kto¶ odpowiedział.
Alka - Pon 12 PaĽ, 2009 17:16
Temat postu:
Ja bym ci radziła zebrać sie na odwagę i powiedzieć mamie że większo¶c dziewczyn z klasy nosi już stanik i ty też by¶ chciała. Nie napisała¶ ile masz lat. wydaję mi się że może 4-5 klasa? jeszcze masz dużo czasu do tego żeby powiększył Ci się obwód klatki piersiowej Wink A je¶li jeste¶ szczupła i drobna to biustu też nie będziesz miała bardzo dużego, to normalne Smile więc nie przejmój się i pogadaj z mam± a rozmiar stanika napewno jaki¶ znajdziecie Smile
nasty_girl - Pon 12 PaĽ, 2009 18:30
Temat postu:
To miseczka A, więc warto porozmawiać z mam±, czas już zacz±ć nosić biustonosz Wink Nie ma się czego wstydzić.. Każda z nas ma piersi.. no a przynajmniej powinna mieć Wink A mama z troski pyta!
Fikcja - Wto 13 PaĽ, 2009 13:33
Temat postu:
Jakbym swój post sprzed kilku lat czytała Laughing
Nie wstydĽ się, rzecz ludzka, mama nie jest jak±¶ obc± osob±, której można by się obawiać. A stanik najlepiej i¶ć przymierzyć (wygodny przecież musi być) - nie wstydĽ się ekspedientek (no i co z tego że się patrz±? nie warto przejmować się opiniami ludzi, na których Ci nie zależy Smile ).
szymsajK@ - Wto 13 PaĽ, 2009 14:02
Temat postu:
Teraz mam 11 lat
nnnina - Wto 13 PaĽ, 2009 20:55
Temat postu:
Porozmawiaj z mam± to naprawdę nic strasznego przecież dojrzewanie to rzecz normalna zachodz±ca u każdego człowieka idż z mam± do sklepu i popro¶ o staniki w wybranym rozmaiarze to będzie chyba rozmiar aa. Nie wstydż się ja też tak miałam. Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group