Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Dieta. (Slim Fast)

girl_in_black - Czw 29 Paź, 2009 21:30
Temat postu: Dieta. (Slim Fast)
CześćSmile Nie wiem czy słyszałyście może coś o takim produkcie jak Slim Fast. Kiedyś był mocno rozreklamowany na polskim rynku, lecz obecnie dość ciężko go znaleźć. Jest to puszka z proszkiem, pije się to z chudym mlekiem w formie koktajlu zamiast posiłków, najlepiej dwa razy dziennie. Właśnie nabylam dwie puszki takiego czegoś.. Czy któraś (lub któryśWink) z was kiedyś probowała tego specyfiku? Podobno jest wzbogacony w wiele substancji odżywczych które mają zaspokoić głód.

Moim celem jest 60kg:) Czyli do zgubienia mam około 5.

a może znacie jakies inne specyfiki, które warte są polecenia?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.Smile
Anonymous - Czw 29 Paź, 2009 21:35
Temat postu:
ZAMIAST POSIŁKÓW?! Czyli jedziesz ciągle na koktajliku? Dangthis. Ja bym nie mogła bez czekolady ani mięska ^ ^ Nie wiem, czy na koktajlach daleko się wyciągnie, ale ja tam się nie znam.
girl_in_black - Czw 29 Paź, 2009 21:46
Temat postu:
tzn jeśli żyjesz w "trybie" trójposiłkowym to jeden posilek jesz normalny a dwa zastepuje sie tym "koktajlem".
Nens - Pią 30 Paź, 2009 14:46
Temat postu:
Słyszałam o czymś podobnym, nazywa się Neera.
Ale szybko niekoniecznie znaczy dobrze.
Shaunri - Sob 31 Paź, 2009 09:26
Temat postu:
<wzdycha> I tak bez intensywnego treningu te wszystkie diety nic nie warte są : )
Tremere - Sob 31 Paź, 2009 12:04
Temat postu:
no dokladnie, a nawet jak schudniesz to bez cwiczen bedziesz miala obwisle cialo.
Nens - Sob 31 Paź, 2009 12:20
Temat postu:
Hmm, czy to naprawdę już grozi w młodym wieku? Sądzę, że bez przesady... potem, owszem.
girl_in_black - Sob 31 Paź, 2009 15:49
Temat postu:
ja pytalam czy ktos z Was to stosował a Wy mi mowicie ze bez cwiczen ani rusz;)

po co byłyby te wszystkie specyfiki odchudzajace, jesli zaden z nich nie dzialałby sam, tylko po intensywnym treningu..?
Nens - Sob 31 Paź, 2009 16:09
Temat postu:
For money.
Shaunri - Nie 01 Lis, 2009 08:12
Temat postu:
girl - Tutaj nie idzie się nie zgodzić - po to żeby wydusić pieniądze z tak właśnie myślących młodych dziewcząt. Owszem, nie wiem jak akurat działa ten specyfik, bo działają one bardzo różnie, ale jeszcze raz mówię - takie diety nigdy nie skutkują same, ale bardzo dobrze mogą wspomóc trening.

I nie wolno podchodzić do tego inaczej.
andre - Pią 18 Gru, 2009 09:50
Temat postu:
A może po prostu naturalna dieta? Jakoś nie wierzę w te wszystkie diety cud, efekt jojo murowany.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group