Dzieci OnLine

O Forum - Menek

Anonymous - Czw 07 Sie, 2003 17:26
Temat postu: Menek
Czy chcecie żeby menek wrócił sam chce wrócić ale nie wiem jak to przyj miecie więc prosze o oddanie głosów
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 18:09
Temat postu:
Jestem tu swiezy i niebiore udzialu w ankietach tego typu poniewaz niewiem co Menek zrobil i za co dostal bana Smile
Nemeia - Czw 07 Sie, 2003 20:12
Temat postu:
Nie.... Nie powinien wrocic. Co by to byla za kara? Nabroil wiec teraz niestety musi za to zaplacic, ma nauczke na nastepny raz. Nie zawsze da sie nabroic a potem spowrotem wejsc w laski...
ToJa - Czw 07 Sie, 2003 20:23
Temat postu:
Weroniko menek obraził WSZYSTKICH użytkowników forum. To nie była kłótnia czy sprzeczne poglądy. Nemeia i deg to nie są jego rówieśnicy. Nawet dla nich nie okazał szacunku. Nie dostał bana. Nie jest zablokowany ale to na jedno wychodzi. Jeśli ludzie go tu nie chcą to nie wiem czy ma sens żeby się tu pokazywał. Poza tym nawet nie próbował przeprosić. Mało tego... Nie stać go było na to, żeby samemu o to spytać. Pyta nas za pośrednictwem Ciebie. Lubiłam go. Głosowałam na Nie.
deg - Czw 07 Sie, 2003 21:05
Temat postu:
Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.

To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat Smile )
Anonymous - Pią 08 Sie, 2003 08:21
Temat postu:
deg napisał/a:
Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.

To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat Smile )
Widzisz deg nie rozumiełeś gdzie nas tak nazywasz (bachorami) i tu teżsam nas tak nazywasz a co do Menka
Ja sama chciałam mu to powiedziećże nie ma po co skoro już odszedł to po co ma wracać?
żeby znowu nas obrazić?
ToJa - Pią 08 Sie, 2003 10:01
Temat postu:
Weroniko, deg nie nazwał nikogo bachorami. Poszukaj sobie tego tematu. Paweł jako nowy użytkownik napisał "dzieciaki". Komuś pomyliło się, że to deg napisał. Paweł później wyjaśnił, że to on pisał a nie deg. Ale to było słówo dzieciaki a nie bachory. I nie po to żeby kogoś obrazić. Tak się czasami przecież mówi...
yenk - Pią 08 Sie, 2003 10:53
Temat postu:
niech lepiej nie wraca, bo go kolejny raz zmeneluje...
deg - Czw 14 Sie, 2003 18:00
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Widzisz deg nie rozumiełeś gdzie nas tak nazywasz (bachorami) i tu teżsam nas tak nazywasz a co do Menka

Nigdy Was nie nazwałem bachorami. Pomyliłaś mnie z Menkiem. Ja tylko siebie nazwałem bachorem, a o Was pisałem:
Cytat:
Nikt tu nie jest bachrem.

Zresztą - zobacz sama:
http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1090&highlight=bachor
Fruźka - Czw 14 Sie, 2003 18:09
Temat postu:
A ten temat na którym tak narozrabiał ten Menek jest jeszcze na forum, czy został skasowany? Możecie podać linka bo niektórzy są tu nowi... (np. ja).
Iśka - Pon 18 Sie, 2003 10:28
Temat postu:
No nie, kto wpada na takie głupkowate pomysły robienia ankiet czy ma toś odchodzić czy nie ?! Confused
Głosuję nie ! Nie tylko przez to, że Deg i ToJa mnie przekonali (nawet nie musieli, bo myślałam podobnie, ale nie wiedziałam jak to napisać Smile ), ale też dlatego, że od tej pory na każdą taką głupkowatą (przepraszam za wyrażenie) ankietę będę głosowała: NIE !!! Macie to jak w banku !Smile
magda_ns - Pon 18 Sie, 2003 10:43
Temat postu:
Przepraszam a kto to jest tak wlaściwie Man Confused ek???
Iśka - Pon 18 Sie, 2003 10:48
Temat postu:
Menek to jeden z forumowiczów, moderator... Ale on obraził wszystkich forumowiczów i odszedł Confused ... No, a Wero chyba tęskni biggrin...
magda_ns - Pon 18 Sie, 2003 10:53
Temat postu:
AHA ja uważam że jak obrazil wszystkich to nie powinien wracać. Przynajmniej ja tak uważam Smile
Anonymous - Pon 18 Sie, 2003 13:03
Temat postu:
Iśka napisał/a:
Menek to jeden z forumowiczów, moderator... Ale on obraził wszystkich forumowiczów i odszedł Confused ... No, a Wero chyba tęskni biggrin...

Stop on nie obraził wszyskich. Tylko część forumowiczów bo mnie nie obraziłAle on sam odszedł i po co odchodził tak to by nie było Nie tylko Tak

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group