Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Max Payne

Kamix - Pon 11 Sie, 2003 11:58
Temat postu: Max Payne
No wiec tak co sadzicie o tej grze co sie wam w niej podobalo co was zaskoczylo, plusy i minusy, problemy dotyczace przejscia jakies planszy piszcie tu biggrin
Gra warta dyskusji naprawde dobra chociaz troche duzo w niej przemocy ale naprawde warto zagrac szczegulnie w wersji polskojezycznej mi najbardziej podobalo sie zwolnienie, grafika i realnosc tej gry a co wam piszcie biggrin Question
Anonymous - Pon 11 Sie, 2003 12:36
Temat postu:
Ja uważam " Za dużo krwi i trupów"
Kamix - Pon 11 Sie, 2003 12:45
Temat postu:
No troche duzo tych trupow i krwi ale ja cenie ta gre za styl za klimat jaki w niej wystepuje i realnosc i glosowalem na pierwsza opcje biggrin
Maciek - Pon 11 Sie, 2003 13:34
Temat postu:
a czemu niema opcji "gra przecietna" ?
Kamix - Pon 11 Sie, 2003 14:10
Temat postu:
Smile No wiec tak Maćku bylo chyba 6 opcji ale jakiems cudem wyslaly sie trzy jezeli nie ma opcji w ankiecie piszcie tak jak maciek tylko bez "a czemu niema opcji" piszcie tez co sadzicie o tej grze i co wam sie najbardziej w niej podobalo a co nie Smile
Tim - Pon 11 Sie, 2003 16:43
Temat postu:
Maxiu jest spoxik nie ma tam aż tak dużo trupów Wink s± bardziej krwawe gry jedynymi minusami tej gry s± daremna grafa i za łatwe przeszłem w trymiga Wink ale ogólnie fajniu¶kie
Kamix - Pon 11 Sie, 2003 16:47
Temat postu:
Nom superr gra przeszlem ja kilka razy biggrin
Jezeli macie problem z przejsciem jakiejs misji zajrzyjcie tutaj:
http://gry.onet.pl/tip_itm.html?GameOID=305&OID=305
Znajduje sie tu opis krok po kroku jak przejsc gre zycze powodzenia !!!
Na tej stronie znajdziecie rowniez recenzje tej wspanialej gry oraz demko do pobrania:D
Anonymous - Pon 11 Sie, 2003 23:55
Temat postu:
cze jak sie to przechodzi ta plansze??biggrin
Kamix - Pon 11 Sie, 2003 23:57
Temat postu:
W poscie wyzej podalem linka opis kazdej misji krok po kroku jak przejsc biggrin
FruĽka - Sro 13 Sie, 2003 00:51
Temat postu:
Jaaacieee Kamix zabije Cię !! Wink Ja szukałam stronki z opisami wszyskich misji w Max Paynie z jaki¶ tydzień a jak już znalazłam to musiałam wysyłać SMS'a za 3 złote żeby wogóle móc poczytać to... Eh Laughing Trzeba było wcze¶niej wkleić linka biggrinbiggrinbiggrin
Kamix - Sro 13 Sie, 2003 11:22
Temat postu:
Heheh nastepnym razem napisz na forum i sie cos znajdzie za darmo Wink
Kamix - Pi± 29 Sie, 2003 08:19
Temat postu:
Jeszcze tutaj jest niezla solucja nawet z obrazkami Very Happy :
http://maxpayne.gry-online.pl/p1-ch1.htm

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group