Dzieci OnLine
Pomoc w lekcjach - Wypracowanie na polski na temat miłości .
Dazul - Sro 22 Wrz, 2010 17:48
Temat postu: Wypracowanie na polski na temat miłości .
Witam . Dzisiejsze moje zadanie domowe z polskiego polega na 'wypracowaniu' na temat miłości, coś takiego jak: 'co to dla ciebie jest miłość ', jaki byłby twój idealny partner' ..
A ponieważ osobiście niedawno przeżyłam zawód miłośny to jakby nie wiem jak się za to zabrać ponieważ na myśl przychodzą mi tylko teksty typu : 'Dla mnie ta pieprzona miłość nie ma najmniejszego sensu, co z tego że człowiek się stara jak druga osoba nie potrafi tego docenić .. ' Dodała bym także coś o wierności.. ale że nie chcę żeby to wyszło zbyt agresywnie proszę o pomoc .. Nie napisze także o tym jaki byłby mój idealny typ partnera (blondyn,niebieskie oczy,sympatyczny,dowcipny .. ) ponieważ wyszło by na jaw moje od niedawna skryte wzdychanie do kolegi z klasy ..
Wiem, wiem . powinnam to zrobić sama .. ale jakoś nie mam się za to jak zabrać .. może byście mi podrzucili kilka waszych opinii na temat albo chociaż jak zacząć ..
Proszę o pomoc. Daria ;]
Shaunri - Sro 22 Wrz, 2010 19:24
Temat postu:
Kłam. Tego się trzeba w życiu nauczyć. Rzecz prosta jak barszcz.
pitrasia - Czw 23 Wrz, 2010 19:10
Temat postu:
Też przeżyłam ostatnio zawód miłosny, ale ja bym agresywnie nie pisała o miłości. Wręcz przeciwnie. Bardziej bym pisała jak ta miłość może zranić, gdy nie jest odwzajemniona, lub wykorzystywana do złych celów. Na prawdę można bardzo pięknie napisać o miłości, tylko trzeba się do tego zebrać.
I ja myślę, że jak napiszesz o swoim ideale to wcale nie mówi się wydać, że wzdychasz do swojego kolegi, tylko trzeba się mocno zastanowić, z kim chciała być na zawsze, żeby nie był tylko ładny z buzi ale i od środka
Słupek - Czw 23 Wrz, 2010 23:33
Temat postu:
Napisz coś o Bogu. Powinno przejść
Akacja12 - Pią 24 Wrz, 2010 23:06
Temat postu:
Blondyn, niebieskie oczy ? Proszę Ciebie, to jest typ 50 procent dziewczyn, nie musisz sie bac że cokolwiek wyjdzie na jaw
Dazul - Wto 28 Wrz, 2010 11:30
Temat postu:
No tak .. ale są tylko tacy dwaj w mojej klasie .. a tego drugiego nazywają 'dexter' .. ;d I wgl ma pół dłuższe włosy i z niego trochę taki skejcik i fajnie się ubiera .. ahh . rozmarzyłam się ;d .. dobra już i tak napisałam . coś tam że charakter partnera jest ważniejszy itp ;d
pitrasia - Sro 29 Wrz, 2010 15:48
Temat postu:
I dobrze. Bo w sumie to się liczy
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group