Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Hard Truck II

Kamix - Wto 12 Sie, 2003 11:13
Temat postu: Hard Truck II
Witam!!!
Gral ktos z was w ta gierke podobala sie wam czy nie bo dla mnie jest to superr gra chociaz czasami troche nudna na poczatek moze wzuce wam recenzje tej gry wtedy bedziecie mogli ja ocenic

http://gry.onet.pl/rec_itm.html?GameOID=242&OID=3406 - recenzja gry oraz kody do niej

Zagrajcie bo naprawde warto

Jest rowniez nowsza wersja Hard Truck 18 wheels of steel
http://gra.hardtruck.w.interia.pl/index2.html wiadomosci, dodatki, porady,kody do HT 18 wheels of steel

Piszcie co sadzicie o tych grach itd.
Tim - Wto 12 Sie, 2003 11:43
Temat postu:
No grałem w tą drugą Wink i bardzo sie zawiodłem no badziena grafa i nie wiem o co chodzi Confused
Kamix - Wto 12 Sie, 2003 12:02
Temat postu:
Niewiesz o co chodzi moze ci powiem ??

W grze musisz zaladowywac jakis towar masz okreslony czas na dowiezienie go w okreslone miejsce kiedy dojedziez do bazy podjezdzasz pod punkt zero i wyladowywujesz towar naciskajac jakis klawisz potem znow tak i znow az zarobisz troche kasy pozniej zatrudniasz kierowcow masz firme itd Wink
Podoba mi sie w tej grze obecnosc mafii ktura napada na ciezarowki i obecnosc policji oraz to ze sam poruszam sie poswiecie nie jak w wyscigowkach po okreslonym torze biggrin
Tim - Wto 12 Sie, 2003 13:31
Temat postu:
Wiesz włączyłem gre i nie wiedziałem gdzie jechać co robić itp itd narazie jej nie mam ale po wakacjach se od qumpla pożycze i spróbuje rozgryść Wink
Kamix - Wto 12 Sie, 2003 15:04
Temat postu:
Spoxsik wiesz instaluje sie w naprawie taki nawigator jakby i na samej gurze masz szczalke ktura ci pokazuje gdzie masz jechac i gdzie skrecic wtedy napewno bedziesz wiedzial gdzie jechac tez na poczatku nieczailem biggrin
EU07 - Wto 26 Paź, 2004 21:52
Temat postu:
Gralem! Kapitalna gierka! Szczegolnie w wersji 18 Wheels of Steel albo Across America. ak a propos tematu: czy są jakieś gry że jeździ się ciężarówkami europejskimi po drogach Europy?
krzysiek1234 - Sro 14 Mar, 2007 12:44
Temat postu:
Hard Truck II jest głupie głupie głupie!!!!!!!!!! jest tylko jedna wersja która mi się podoba 18 Wheels of Steel
piotr123 - Sro 21 Mar, 2007 13:39
Temat postu:
Ja uwielbiam Hard Truck 2 jest czadowe!!!18 Wheels of Stel jest dużo gorsze
Exclamation

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group