Dzieci OnLine
O Forum - Pitrasiowy log
pitrasia - Nie 22 Lut, 2026 22:33
Temat postu: Pitrasiowy log
Jest 22 luty 2026 roku.
Chipppy w tym roku będzie miał 5 rocznicę swojej śmierci. Nadal nie byłam na jego grobie i często mi z tym źle, ale życie dorosłych ludzi nie jest takie proste.
W tym roku też 5 rocznica mojego ślubu. Życie w małżeństwie wcale nie jest takie trudne. Wydaje mi się, że to posiadanie dzieci jest trudne, ale bez tego jest w pytkę. A że dzieci nie planuje... Mam nadzieję że ta sekcja nie zestarzeje się dla mnie źle.
Od ostatniej wizyty tu stałam się szczęśliwą posiadaczka kredytu hipotecznego, żeby kupić 42 metry mieszkania w Krakowie. Dzięki temu jestem też jeszcze szczęśliwszą posiadaczką dwóch kitków- Jojo i Kars. Urodzone 15 maja 2025- oczywiście adoptowane ze wsi, a nie hodowli- miałam być dla nich tymczasem, ale zostały na dłużej... Dwie 3 kolorki- jedna klasycznie a druga tabby.
Od ostatniej wizyty zmieniło się też trochę w moim życiu jak chodzi o zainteresowania- zaczęłam w końcu cosplayować (i tworzyć je sama!) i chodzić na konwenty.
Chciałabym w związku z powyższym zacząć kanał na yt- może w końcu się przemogę- chociaż nie ukrywam z wiekiem człowiek ma w sobie dużo więcej wstydu i zabawa z kamerą nie jest aż tak prosta. Tęskno mi do czasów tej lekkości jak wtedy kiedy poznałam chippiego i robiłam masę głupich filmików.
Planuję też w tym roku polecieć do Japonii. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
To tyle w dzisiejszym logu. Mam nadzieję że jak wyjdzie mi na yt to nikt nie znajdzie tego forum. Bo serio jako dziecko w podstawówce pisałam tu głupoty XD
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group