Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - High Grow - wirtualna plantacja konopii :)

Fruźka - Sro 13 Sie, 2003 19:52
Temat postu: High Grow - wirtualna plantacja konopii :)
High Grow to program który symuluje hodowlę cannabis. Mamy do dyspozycji różne odmiany nasion które możemy posiać. Trzeba pamiętać o jakości gleby na której zasadzimy nasze konopie aby mogły zdrowo rosnąć i były silne. Musimy zapewnić naszym "pociechom" odpowiednie naświetlenie, odpowiednią ilośc wody, wzbogacić je mikroelementy... Nasza hodowla z czasem się powiększa a my możemy z łezką w oku doglądać nasze roślinki i patrzeć jak pięknie dojrzewają i rozwijają się. Jedynym minusem tego programu jest to że nie można wykorzystać zioła ale i tak zabawa jest świetna !!! Hahaha... Laughing
Kamix - Sro 13 Sie, 2003 21:28
Temat postu:
Fruźka gralem w ta gierke jest the best Wink
Szkoda ze jak sie co uhoduje to niemoza wykorzystac hehe biggrin

I dziekuje ci bardzo ze zakladasz tutaj posty tak dalej ten dzial tego potrzebuje musi sie rozkrecic i stanoc na nogi biggrin
Fruźka - Sro 13 Sie, 2003 23:13
Temat postu:
Łał Kamix, dzięki za pozytywną odpowiedź! ... Szczerze mówiąc liczyłam na to że ktoś mnie objedzie za to że demoralizuje dzieci i propaguje chodowanie zioła i wywalicie ten temat... Hihihi Wink Pozdrawiam Razz
Tim - Czw 14 Sie, 2003 07:20
Temat postu:
Nie grałem szczeże mówiac mnie jakoś gry już nie jarają na dysku nie mam ani jednej gry mam sama muze i programy różnego typu Wink
Kamix - Czw 14 Sie, 2003 09:44
Temat postu:
Fruźka: dlaeczego mialbym cie zjechac i usunac ten post niema nic w nim takiego zlego tylko niebierz sie za palenie tych ziul bo to narkotyk miekki i tez po jakims czasie uzaleznia tjk papierosy Wink.No dobra nie zjezdzajmy z tematu .

Tim:ja gram, bawie sie programami i slucham muzy biggrin
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 11:02
Temat postu:
Grałam w to, ale chyba miało inną nazwę, nie wiem... Nie lubię momentu, gdy ze ślicznego, zielonego, wieeeelkiego pączka wychyla się czacha... Ale ja tam nie żałuję, że nie można wykożystać... Ja nie palę, ja tylko mogę wypić jednego reedsa na miesiąc Razz
Kamix - Nie 17 Sie, 2003 13:14
Temat postu:
Heheh przeciez ja tez nie pale to narkotyk mieki ktury po jakims czasie uzaleznia tjk papierosy Wink ale ja niestety w tej gierce niemoge nic uhodowac niechce mi sie czekac biggrin nawet se poradnik sciagnolem krok po kroku ale poprostu niechce mi sie w to bawic nudzi mnie ta gierka po 5 minutach biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group