Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Jakiego programu uzywasz

Kamix - Czw 14 Sie, 2003 18:18
Temat postu: Jakiego programu uzywasz
Jak w temacie jakiego programu uzywacie do sciagania plików z internetu
Question Question

Jezeli program którego uzywacie nie znajduje sie w ankiecie piszcie jakiego macie piszcie co o tych programach sadzicie, jakie polecacie itd. biggrin
magda_ns - Sob 16 Sie, 2003 19:45
Temat postu:
Ja używam GetRight Smile
Kamix - Sob 16 Sie, 2003 20:56
Temat postu:
Dobry jest ten getright ????
posiada on wyszukiwarke czy sciaga sie nim bezposrednio ze stronek ??
magda_ns - Sob 16 Sie, 2003 21:00
Temat postu:
Bezposrednio ale nie sciaga wirusuw to taki anty wir i jedoczesnie program do plikow
Nemeia - Sob 16 Sie, 2003 21:21
Temat postu:
A ja uzywam WinMX... Nie sciaga syfu, nie ma spyware i wszystkie pliki sa dobre. Raz na jakis czas zdaza sie jakis niedokonczony, ale to naprawde bardzo zadzko. Kazaa nigdy nie uzywalam bo to spyware na kolkach, zadnego innego programu nie lubilam bo albo nie mialy tego czego szukam, albo pliki byly skorumpowane, pozarazane wirusami itp. Na WinMX'ie czegos takiego nie ma, i jestem spokojna ze to co sciagam na swoj komputer jest bezpieczne, i nie narobi mi syfu.
Kamix - Nie 17 Sie, 2003 20:00
Temat postu:
NO jak sie gdzies spotkam z tymi programi to se przetestuje mam nadzije ze mi przypadna do gustu biggrin
magda_ns - Nie 17 Sie, 2003 20:36
Temat postu:
Przez GetRighta sie szybko ściąga programy i osobiście go polecam
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 20:40
Temat postu:
KaZaA i FlashGet
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 19:27
Temat postu:
imesh na liscie nie ma dc++ to program z kturego sciaga sie od luzi jest wyszukiwarka plikow a mozna rowniez co udostepnia dany uzykownik program ma rozne huby (czyli servery) wchodzi na takie huby i sciagamy uzywalem tego dosc dlugo a teraz uzywam imesha
Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 20:21
Temat postu:
Cytat:
imesh na liscie nie ma dc++

Gladiatorpl : jest ten program na liscie jest to direct conect ale nic nie szkodzi moze nie zaowazyles Wink , tez go uzywalem dosyc dlugo teraz ciagne downloadAkceleratorem ze stronek, a tak to iMesch i Kazza Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group