Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Ciąża a okres

Anonymous - Pon 19 Sie, 2002 22:33
Temat postu: Ciąża a okres
Dlaczego czasem mimo zajścia w ciążę kobieta może jeszcze dostać okres.I czy różni się on czymś od pozostałych.
deg - Pon 19 Sie, 2002 22:37
Temat postu:
Przepraszam za długi czas bez odpowiedzi, ale chcę, aby moja odpowiedź była kompenetna. Muszę więc skonsultować się z odpowiednim lekarzem. Obiecuję odpowiedzieć najpóźniej jutro.
deg - Pon 19 Sie, 2002 22:38
Temat postu:
OK. Już się skonsultowałem.

Po zajściu w ciążę kobieta nie powinna mieć już okresu ani żadnego innego krwawienia. Krwawienie jest oznaką nieprawidłowości (patologii). Jeżeli takie krwawienie występuje należy skontaktować się z lekarzem (ginekologiem).
deg - Pon 19 Sie, 2002 22:38
Temat postu:
Jeszcze kilka słów tytułem uzupełnienia.

Czasami zdarza się, że po porodzie u noworodka (dziewczynki oczywiście) pojawia się niewielkie krwawienie. Jest to związane z gospodarką hormonalną i po kilku dniach ustaje.
Anonymous - Czw 29 Lip, 2004 00:54
Temat postu:
deg a ja mam takie pytanie: Jakie jest prawdopodobieństow zajścia w ciążę przez moją dziewczynę gdy kochałem się z nią w dzień okresu [wczesnym rankiem] a juz wieczorem tego dnia dostałą okres. PRosze o kontakt mailowy: mako-giteam@o2.pl
mroweczka - Pon 02 Sie, 2004 17:05
Temat postu:
Mako-nie ma żadnego prawdopodobieństwa,że Twoja dziewczyna jest w ciąży. Przeciez sam napisałeś,że jeszcze tego samego dnia dostała okres, więc wszystko jest w porządku.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group