Dzieci OnLine

Sport - Dziewczęca Piłka Nożna

Anonymous - Pią 15 Sie, 2003 19:38
Temat postu: Dziewczęca Piłka Nożna
Czy myślicie że chłopacy jedynie muszą grać w piłke?.
Ja osobiście uważam że nie bo sama jestem bramkarzem nadzesz dróżyny podwórkowej.Dziewczyny też umią zagrać ja od 2 lat trenujemy i walczymy z innymi zespołami dzieciaków ostatnio nasz wynik to:
Jabłeczniacy 10:0
obroniłam wszystkie piłeczki
Jabłeczniacy tak sie nazywamy:)
A wy co o tym myślicie?
Lilly - Sob 16 Sie, 2003 20:37
Temat postu:
Myślę tak samo. A czemu i dziewczyny nie miały by grać w nogę?
I chociaż ja za bardzo za piłką nożną nie przepadam, to czasami pogram z kuzynem, jak przyjedzie...
magda_ns - Sob 16 Sie, 2003 20:52
Temat postu:
Ja myślę że kobiety tez powiny grac przeciesz wkońcu mamy rówe uprawnienia. Ja bardzo lubie grać w noge
Druh Paweł - Sob 16 Sie, 2003 21:16
Temat postu:
REWELACJA!!!

Od dzisiaj kibicuję tylko "Jabłeczniakom".

Napisz, jakie macie barwy klubowe, to moja mama zrobi mi szalik na drutach.
Cieszę się, że są dzieciaki, które potrafią sobie zorganizować wolny czas. Informuj mnie o wszystkich meczach i wynikach.

Jabłeczniacy - GOLA !!!

Pozdrawiam.

Paweł
magda_ns - Sob 16 Sie, 2003 21:22
Temat postu:
Ale przepraszam cię bardzo do kogo to pisałeś??????
Druh Paweł - Nie 17 Sie, 2003 06:18
Temat postu:
Razz

~magdzior~ dla mnie i mam nadzieję dla znacznej większości jest oczywiste, że mój post był skierowany do Weroniki. No, bo chyba ty nie grasz w "Jabłeczniakach"?

A przy okazji, jeszcze raz biggrin

Jabłeczniacy - GOLA !!!

Pozdrawiam.

Paweł
magda_ns - Nie 17 Sie, 2003 12:40
Temat postu:
Aha dobrze wiedzieć. W jabłeczikach nie ale w Sadecji biggrin
Druh Paweł - Nie 17 Sie, 2003 13:37
Temat postu:
Jabłeczniacy - GOLA !!!

Chwilunia... a może by tak... nie... a może jednak...

NO DOBRA...

Sadecja - GOLA !!!

Trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się kopać po kostkach.

biggrin biggrin biggrin

Druh Paweł
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 14:25
Temat postu:
czerwony zielony i żółty jak jabłka
Blanka - Wto 19 Sie, 2003 21:38
Temat postu:
JASNE ZE TAK
TO JEST POTRZEBNE ZEBHY:
NP. PODERWAC CHLOPAKA TRZEBA MIEC WSPOLNE TEMATY
biggrin
magda_ns - Sob 30 Sie, 2003 23:40
Temat postu:
SANDECJA, SANDECJA KTO WYGRA SANDEJA

BOJĄ SIE NAS KIBICE ANGIELSCY BOJĄ SIĘ NAS TAKŻE HOLENDERSCY
BOJĄ SIĘ NAS KIBICE GÓRNIKA BOI SIE NAS CAŁA PIERWSZA LIGA
Kamix - Nie 31 Sie, 2003 12:11
Temat postu:
Czesc!!!
moim zdaniem dziewczyny powiiny grac w pilke czemu nie przeciez sport jest dla kazdego, jak chodzilem na zapasy namowilem kolezanki i chodza do tej pory a kto by pomyslal dziewczyny i zapasy Wink
Szalona - Nie 31 Sie, 2003 12:17
Temat postu:
Ja też uważam że dziewczyny powinny grać w nogę. Ja gram w noge dzien w dzien po 4 godizny i wszyscy chlopcy mi mowia ze powinnam sie zapisac do babskiej ligi bo musze sie przyznac ze sobie radze. nie umiem zbyt dobrze brnic ale nigdy prawie nie stoje na bramce bo nie lubie bronic
Tisiana - Pią 26 Wrz, 2003 16:15
Temat postu:
Dziewczyny mogą grać w piłke nożną...no bo czemu nie?też mają do tego prawo...i czasem grają lepiej niż chłopcy... Laughing ...ja również gram z chłopakami na podwórku w noge...
I oczywiście powodzenia w grze Sendecji i Jabłecznikom...

Pozdrawiam

Tisiana
Kamix - Pią 26 Wrz, 2003 16:32
Temat postu:
Cytat:
Dziewczyny mogą grać w piłke nożną...no bo czemu nie?też mają do tego prawo...i czasem grają lepiej niż chłopcy...

No pewnie ze dziewczyny tez moga czemu niby nie wszystkie sporty sa dla dziewczyn jak i zarowno dla chlopcow Wink

P.S: no czasami dziewczyny graja lepiej Wink Smile ale zadko bo wiekszosc z nich nie lubi grac w pile albo sie wstydzi bo uwazaja ze to sport dla chlopcow. Wink Smile
Anonymous - Pią 26 Wrz, 2003 18:02
Temat postu:
Ajć!
Jutro mecz z Gruszynami do tej pory niepokonanymi stworząkami dziewczyn grających w piłkę
Kamix - Pią 26 Wrz, 2003 20:45
Temat postu:
Wera: trzeba je wreszcie pokonac Wink napisz wynik jak bylo trzymam kciuku powodzenia !!!
..::Ulka::.. - Sro 01 Paź, 2003 21:42
Temat postu:
PEWNIE ŻE DZIEWCZYNY MOGĄ GRAC W NOGE!! Ja sama zawsze gram z chłopakami Smile Jestem nawet w ich drużynie gdy gramy z innymi ulicami z naszego miasta Smile
Idda - Sro 01 Paź, 2003 22:53
Temat postu:
Ja kocham piłkę nożną i siatę,zawsze oglądam mecze,chyba,że tata przchodzi do pokoju i mi przełącza z kreskólwki na mecz,to wtedy jestem przez chwilę wkurzona,ale to mija....OCZYWIŚCIE<ŻE DZIEWCZYNY MOGĄ GRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Idda - Sro 01 Paź, 2003 22:55
Temat postu:
Ja kocham piłkę nożną i siatę,zawsze oglądam mecze,chyba,że tata przchodzi do pokoju i mi przełącza z kreskólwki na mecz,to wtedy jestem przez chwilę wkurzona,ale to mija....OCZYWIŚCIE<ŻE DZIEWCZYNY MOGĄ GRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Idda - Sro 01 Paź, 2003 22:57
Temat postu:
Sorki,wysłałam dwa razy to samo...
Anonymous - Pon 06 Paź, 2003 07:13
Temat postu:
był wynik 11:9 dla nich... żartuje wygraliśmy
Cytryna - Pon 06 Paź, 2003 17:29
Temat postu:
A u mnie...to znaczy koło mojej miejscowości na Rozbarku jest utworzony klub piłkarski w którym jest również grupa dziewcząt, wiem to stąd, że chłopacy ostatnio grali tam mecza i wisiało ogloszenie. Czyli wychodzi na to że my również możemy Smile Ja ostatnio grałam, byłam sama z chłopakami i strzeliłam 3 bramki...powiedzieli ze jak na dziewczyne to nieźle sobie radze. A uwielbiam oglądać mecze szczególnie naszej drużyny...rocznika 89 i 88 (chłopaków oczywiście) razem z Narvaną chodzimy chyba na każde mecze Very Happy
Natalia 11 - Pią 10 Paź, 2003 18:06
Temat postu:
i zgadzam się z tobą

Ja nawet lubie grać w piłke nożną ale wole vollyboll.(siatkówkę)
Kamix - Pią 10 Paź, 2003 19:26
Temat postu:
Weronika:
Cytat:
był wynik 11:9 dla nich... żartuje wygraliśmy

Gratuluje wygranej tak trzymajcie Wink

Natalia 11:

Cytat:
i zgadzam się z tobą

Ja nawet lubie grać w piłke nożną ale wole vollyboll.(siatkówkę)

Musze powiedziec ze zazwyczaj wiele dziewczat woli siatkowke Smile , no ale jak widac nie wszystkie Very Happy Wink
Cytryna - Sro 17 Gru, 2003 19:09
Temat postu:
Musze Wam powiedzieć, ze u nas prawdopodobnie będą zakładać dziewczęcą druzyną biggrin a zaczęło sie to tak że którego dnia o rok młodsza koleżanka Ola oznajmiła mi iż będę grała na Silesi (to taki klub) w piłkę z chłopakami i jak chcę to też mam przyjść. No i ja oczywiścnie poszłam Później razem z Merry i Agą (koleżanki z klasy) rozmawiałyśmy z Kapinosem, naszym nauczycielem niemieckiego a zarazem trenerem na Silesi o tej właśnie sprawie, no i obiecał nam że zrobi wszystko co w jego mocy aby taka drużyna powstała, no i zobaczymy co z tego będzie.
Jak narazie to ja i Ola gramy same z chłopakami (no chyba, ze powstanie drużyna dziewczyn) tak naprawdę to prawie w ogóle nie potrafimy grać, ale oni też przeciez na początku nie potrafili. Po to chodzimy na treningi żeby się nauczyć (moja mam jest święcie przekonana że chodze na treningi siatkówki bo stwierdziła że piłka nożna do sport dla chłopaków Sad). Mamy super trenera, ma 20 lat i jest bratem pewnego Adama, musze o tym napisać Razz No i ten Adam baaardzo mi się podoba. Też trenuje ale w grupie o rok starszych. Dzięki temu ze chodze na te treningi zaczęłam z nim gadać no i może pójdę na sylwestra. A więc sport może również łączyć i pozwala poznawać nowe osoby biggrin
mroweczka - Wto 30 Mar, 2004 22:24
Temat postu:
W piłce dobra nie jestem...chyba.
Kiedy miałam 9 czy 10 lat na działce starsi chłopacy, starsze dziewczyny i jeden tata grali w nogę. Moja siostra(najmłodsza, była w moim wieku) stała na bramce. W jej drużynie był tylko ten tata i jeden starszy chłopak(co było nie sprawiedliwe bo chyba 7 była w tamtej drużynie Crying or Very sad ). W połwoie weszłam do nich(do druzyny mojej siostry) i grałam. Chwilę później moja siostra musiała iść. Przegrywalismy ok. 5:0. Wiecie ak sie bałam...? Jedna dziewczyna krzyknęła " No to jak *** jest na bramce to mamy wygraną w kieszeni!" a druga dokrzyknęła "Przegrana drużyna stawia drugiej lody!" Wygraliśmy. 9:10. Chociaż było trochę niesprawiedliwie bo oni oszukiwali. Nigdy więcej nie grałam. Myslałam,ze to takie chwilowe, los szcześcia i nic więcej się już nie zdarzy. Nie chciałam grać, choć mnie namawiali. Teraz w gimnazjum będę w klasie piłkarsiej. Tam dziewczyny chyba nie grają w noge. Jakby co to spróbuje... A dziewczyny niby dlaczego nie mają grać w nogę? Wink To jakaś różnica? Rozumiem...Dyskryminacja płci przeciwnej Wink Very Happy Razz Smile Twisted Evil Very Happy Wink
_szyszka - Pią 09 Kwi, 2004 09:45
Temat postu:
No pewnie że dziewczyny powinny grać w piłkę nożną Wink
My przecież gramy Razz Bardzo lubię grać w tą grę Smile
Oczywiście chłopaki uważają się za jakiś nie wiadomo kogo
No ale w młodszych klasach my wygrałyśmy z 3 klasami <oczywiście grałyśmy z dziewczynami z tych klas>
Anonymous - Czw 22 Kwi, 2004 18:23
Temat postu:
Teraz mecz finałowy z Brzeżonkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MeGi111 - Czw 22 Kwi, 2004 20:27
Temat postu:
Ostatnio gdzieś słyszałam text, że dziewczyny nie powinny tylko kibicować chłopakom i kręcić tyłkami, ale dlaczego same nie mogą zacząć uprawiać sportu... W pełni zgadzam się z tymi słowami... A piłka nożna to taki sport, jak każdy inny... Smile
Fajermonka - Pią 10 Wrz, 2004 20:30
Temat postu:
J jestem w nodze najlepsza z całej drużyny i gram w ataku... oczywiście, zę dziewczyny mogą grać w piłkę nożną, np: ja gram w mojej drużynie lepiej niż wielu wysportowanych facetów
Nikita - Sob 11 Wrz, 2004 14:17
Temat postu:
A ja w przeciwieństwie do Was nie lubię piłki nożnej.
Kiedyś bardzo lubialam W-F , a teraz?! Nic tylko na w-fie jest piłka , piłka i jeszcze raz piłka nożna. Nikt z dziewczyn i ja również nie lubimy grać w nogę. A na kazej lekcji musimy w nią grać. 0 cwiczen tylko piłka nożna. Pani sobie siedzi , a my musimy grać. Jedna z mam mojej kolezanki zglosila to pani wychowawczyni ze tak nie może być ze dziewczyny ciągle mają grac w nogę. A pani w-fistka za to obnizyla tej dziewczynie o stopień ocenę na koniec roku . Totalny bezsens Exclamation
Malvina - Sob 11 Wrz, 2004 15:02
Temat postu:
Ja lubię / kocham grac w nogę ... Często zostaje po lekcji z kolezankami i gramy z chłopakami Wink . Tylko że oni trenują juz pare lat ... i grają w nizszym poziomie Wink .
Nina spytajcie się nauczycielki czy moze by cos nowego dała ... np. lekkoatletyke ... gimnastyke ... A jak się nei zgodzi to poprostu powiedzcie derektorce Wink
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 14:43
Temat postu:
Jasne że mogą grać ale według mnie muszą się troche przygotować Laughing bo niektóre sobie myślą że przyjdą na boisko w dżinsach z torebką i w butach na obcasach bo już coś takiego widziałem Laughing więc muszą mieć buty które się nadają np. trampki szkolne i ubrać się luźnie Wink
Malvina - Pią 08 Paź, 2004 15:45
Temat postu:
Aren.. nie wszystkie dziewczyny chodzą w butach na obcasach ..:>>
BamBI - Pią 08 Paź, 2004 18:12
Temat postu:
no właśnie. ja uważam ze w pilke jak najbardziej moga grac dziewczyny.w koncu jest równouprawnienie no nie Wink . a w piłke gram nawet nawet Razz
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 19:12
Temat postu:
Ja w życiu w szpilkach nie chodziła, szczerze mówiąc ;P
W piłkę nożną nie lubię grać. Za dużo latania.
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 19:17
Temat postu:
Lubie grac w halówke na Wfie biggrin To taka miekka pila, ze dostaniesz nia w ryj to sie nic nie stanie, a w szostej klasie bylo bardzo smiesznie, bo mialam w klasie [cenzura] dziewczyny i jak kompnely pilka na sali, to poleciala pod sufit, albo chcac ja kopnac kopaly w powietrze skutecznie omijajac pilke Wink
mroweczka - Nie 10 Paź, 2004 11:30
Temat postu:
My ostatnio grałyśmy w nogę na wf-ie. Ło Matko, co to było Mr. Green Myślałam,ze się pozabijamy,częściej siebie kopałyśmy niż tą piłkę Mr. Green

Ja co do dziewczyn garjących w nogę nic nie mam,kiedyś wychodziło mi to nawet dobrze niestety straciłam talent Smile
BamBI - Nie 10 Paź, 2004 17:38
Temat postu:
w podstawowce gralam prawie zawsze w noge a w gimnazjum nie gram w noge tylko w siatke i kosza. nudne mam w-f Mad
Malvina - Nie 10 Paź, 2004 20:13
Temat postu:
Bambi siata i kooooosz =] To jest cos ! :]] Noga tez jest fajna:p
BamBI - Pon 11 Paź, 2004 13:54
Temat postu:
heh no fakt lubie siatke i kosz ale w noge tez bym pograla acha zapomnialam dodac ze na w-f ćwiczymy......BALET . o jejciu mam dosc wyginania sie jak jakas palantka Exclamation Crying or Very sad Crying or Very sad
Malvina - Pon 11 Paź, 2004 18:11
Temat postu:
Bleeeeeeeee... balet .. wspolczuję !! ;P
Idda - Sro 13 Paź, 2004 14:54
Temat postu:
No,fakt,że balet jest trochę głupi,alke łżwiarstwo figurowe i synchroniczne-COOL!!!!!!!!!biggrinbiggrinbiggrinbiggrin
Malvina - Sro 13 Paź, 2004 15:42
Temat postu:
Idda napisał/a:
No,fakt,że balet jest trochę głupi,

No wiesz .. nie można powiedzieć ze balet jako dziedzina sportu jest glupi .. bo to nie jest czlowiek ... może być nieciekawy .. niefascynujący ( Mr. Green ) ale glupi to nie za bardzo =P
Ja też lubię jezdzic na lyzwach ... ale dopiero sie ucze =P ledwo co na nich stoję =P
mroweczka - Sro 13 Paź, 2004 19:30
Temat postu:
Ja ostatniej zimy śmigałam na łyżwach. Pierwszy raz w życiu. Wyciągnęłam z szafy stare,po mojej siostrze a jak dobrze się jeździło! Mr. Green W tym roku też będę jeździć na pewno Mr. Green
aga - Sro 13 Paź, 2004 20:28
Temat postu:
Ja równiez uwarzam że dziwczyny mogą a nawet powiiny. A jak

PS. Kibicuje Jabłeczniakom!!!!!!!!!!!!!!
Naomi - Sro 13 Paź, 2004 20:51
Temat postu:
Zgadzam się.
Tylko jakoś tak się głupio przyjęło, ze to chłopacy kopią piłkę, a dziewczyny kibicują.
Czas to zmienić Cool
Anonymous - Nie 17 Paź, 2004 06:07
Temat postu:
Oczywiście, że mogą grać! Very Happy I też oczywiście, że często są lepsze od chłopców, bo bardziej zwinne. ;> Osobiście lubie nogę! biggrin
zazulita - Nie 17 Paź, 2004 20:09
Temat postu:
Ja uważam, że jak jakaś dziewczyna lubi grać w piłkę nożną to niech gra:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group