Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - zaskórniki

Anonymous - Pią 15 Sie, 2003 23:51
Temat postu: zaskórniki
Cześć!
Mam na nosie i troszkę na brodzie czarne kropeczki, chyba zaskórniki. Czy znacie jakiś sposób na pozbycie się ich?
pliiis Podskakuję
Gościówa - Sob 16 Sie, 2003 12:51
Temat postu: zaskórniki
Czarne kropeczki top raczej wągry a nie zaskórniki...już o tym pisaliśmy zajżyj tu:
http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1070
sandra - Sob 16 Sie, 2003 16:27
Temat postu:
Flower bardzo dobre sa takie plasterki krore sie nakleja na nos Flower
Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 16:34
Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------

Wągry sa to takie małe czarne kropeczki jest ich najwięcej na brodzie i nosie. Nie powinno ich sie samemu wyciskac. Można je tylko rozmnożyć. NA twarzy znajdują sie malutkie dziureczki widoczne pod lupą sa to PORY. Gdy pory zatyka bród tworzą sie zczarne kropki tzn WĄGRY. Wągry można usunąc u kosmetyczki. Ona smaruje ci twarz róznymi masciami. potem dokłądnie zdezynfeokawanymi narzędzami wyciska wągry. Nie można tego robić samemu bo moga zostać blizny. Zanim sie wyciśnie wągry powinno sie otworzyć pory a potem je zamknąc a może robić to tylko kosmetyczka za pomocą masci i pary. Odpowiednio gorącą parą z olejkami otwiera je a potem zamyka...prądowniczką...jest to specjalne urządzenie które tak jakby razi prądem ale tylko leciutko...jest to troche nieprzyjemne ale bezbolesne. Gdy bisz sie isc do kosmetyczki możesz kupić w aptece specjalne plastry któe namacza sie woda nakleja na wągry czeka 15-25 minut i potem odrywa na plastrze zostają pionowo stojące kreseczki (czarne) czyli te wągry ale żeby plaster mógł je wyciągnąc wągry musza być dośc duże. Najlepiej jest zapobiegac zanim sie one pojawią. Do tego celu trzeba być często twarz i uzywac odpowiednich kremów i toników.

NIck
Gościówa - Pon 09 Sie, 2004 20:32
Temat postu:
Nicky1 napisał/a:
--------------------------------------------------------------------------------

Wągry sa to takie małe czarne kropeczki jest ich najwięcej na brodzie i nosie. Nie powinno ich sie samemu wyciskac. Można je tylko rozmnożyć. NA twarzy znajdują sie malutkie dziureczki widoczne pod lupą sa to PORY. Gdy pory zatyka bród tworzą sie zczarne kropki tzn WĄGRY. Wągry można usunąc u kosmetyczki. Ona smaruje ci twarz róznymi masciami. potem dokłądnie zdezynfeokawanymi narzędzami wyciska wągry. Nie można tego robić samemu bo moga zostać blizny. Zanim sie wyciśnie wągry powinno sie otworzyć pory a potem je zamknąc a może robić to tylko kosmetyczka za pomocą masci i pary. Odpowiednio gorącą parą z olejkami otwiera je a potem zamyka...prądowniczką...jest to specjalne urządzenie które tak jakby razi prądem ale tylko leciutko...jest to troche nieprzyjemne ale bezbolesne. Gdy bisz sie isc do kosmetyczki możesz kupić w aptece specjalne plastry któe namacza sie woda nakleja na wągry czeka 15-25 minut i potem odrywa na plastrze zostają pionowo stojące kreseczki (czarne) czyli te wągry ale żeby plaster mógł je wyciągnąc wągry musza być dośc duże. Najlepiej jest zapobiegac zanim sie one pojawią. Do tego celu trzeba być często twarz i uzywac odpowiednich kremów i toników.

NIck

Ej sorry ale co ty se robisz? Nie jestem ślepa...Raczej kopiowanie cudnych postów nie jest OK. IDENTYCZNY post napisałam już dawno, dawno temu tutaj: http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1070 Mogłaś napisać coś od siebie a nie ściągac cudzepomysły...nie podoba mi się to Evil or Very Mad
PuśQa - Pon 09 Sie, 2004 21:44
Temat postu:
No własnie Nicky1 co Ty se robisz:| no i co ci to da że se skopiujesz ? ? ? Myślisz , że będziesz miał wyzszy poziom za to ? że kopiujesz kogoś wypowiedzi . Wiem , że Gościówa fajnie pisze i duzo i na temat ale tak sie nie baw :> Mad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group