Dzieci OnLine

Trudne pytania - Czy to straszne ?

Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 12:55
Temat postu: Czy to straszne ?
Gdzieś od miesiąca strasznie swędzi mnie wzgórze łonwe i mam wydzieline która śmierdzi Exclamation Czy to Upławy Question Czy to straszne Question Pomuszcie mi Exclamation plis Exclamation Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 12:59
Temat postu:
To niedobrze. Skontaktuj się z lekarzem, bo to najprowdopodobniej upławy.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 13:46
Temat postu:
Odpisujecie Question
ToJa - Wto 19 Sie, 2003 14:31
Temat postu:
Sexowna_15 podajesz, że pracujesz jako prostytutka i nie wiesz o tym, że co jakiś czas te panie mają badania?
Jeszcze jeden taki wygłup i naprawdę wylecisz z forum. Już jako Pama nieźle sobie nagrabiłaś. Nemeia już ci pisała - jesteś wulgarna i robisz głupie żarty. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to milcz.
Narvana - Wto 19 Sie, 2003 14:35
Temat postu: .
kurce no denerwujące jest to że ona sobie z nas jaja obi Sad
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:24
Temat postu:
Seksowna_15: Nie wiem, czy poważnie potraktować Twój list, czy nie, bo poprzednie były... takie sobie.

Jeśli swędzi Cię wzgórek łonowy, postaraj się lepiej dbać o higienę - staranniej myć, śmiało możesz 2 razy dziennie. Teraz są paskudne upały, więc bardziej się pocisz - dlatego musisz się dokładnie myć.

Upławy chorobowe (patologiczne) to w uproszczeniu wydzielina z pochwy, która charakteryzuje się niezbyt przyjemnym zapachem. Jeśli coś takiego Cię spotkało, porozmawiaj z Twoją mamą - może będzie w stanie rozwiązać ten problem za pomocą domowych medykamentów Smile.
deg - Wto 19 Sie, 2003 16:44
Temat postu:
Coś pokręciłem i wysłałem powyższy post jako gość.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:50
Temat postu:
Question Question Question Question Question Oczym wy mowicie jaka Pama Question Question Question
deg - Wto 19 Sie, 2003 16:55
Temat postu:
Koleżanko striptizerko.
My naprawdę nie jesteśmy głupi.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:59
Temat postu:
Twisted Evil Twisted Evil Deg idż do djabła ty [cenzura]
Narvana - Wto 19 Sie, 2003 17:05
Temat postu: ........
jak mozna byc az tak upierdliwym? nie rob se z nas zartow bo my tu o powaznych sprawach rozmawiamy!
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 17:59
Temat postu:
Ale weź nie udawaj głupiej, OK? I nie nazywaj dega wulgarną nazwą penisa (domyślam się, że tak go nazwałaś), bo to należy się tobie.
Nemeia - Wto 19 Sie, 2003 19:22
Temat postu:
Pama czytaj.... Kazdy twoj idiotyczny post bedzie blokowany... Nie nie bede ich usowac zeby reszta forumowiczow mogla zobaczyc jak glupim i beznadziejnie dziecinnym mozna byc. Nie wysilaj sie, bo blokowanie twoich postow sprawia mi niesamowita frajde. I nie wazne ile razy sie zarejestrujesz, ile razy zmienisz nicka... zawsze bedziemy wiedzieli ze to ty. To jak? Chcesz sie ze mna dalej bawic w kotka i myszke? Bo mi jak najbardziej to odpowiada, a poniewaz jestem tutaj pare razy dziennie twoje posty beda bardzo skutecznie i szybko blokowane...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group