Dzieci OnLine
Trudne pytania - Czy to straszne ?
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 12:55
Temat postu: Czy to straszne ?
Gdzieś od miesiąca strasznie swędzi mnie wzgórze łonwe i mam wydzieline która śmierdzi
Czy to Upławy
Czy to straszne
Pomuszcie mi
plis
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 12:59
Temat postu:
To niedobrze. Skontaktuj się z lekarzem, bo to najprowdopodobniej upławy.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 13:46
Temat postu:
Odpisujecie
ToJa - Wto 19 Sie, 2003 14:31
Temat postu:
Sexowna_15 podajesz, że pracujesz jako prostytutka i nie wiesz o tym, że co jakiś czas te panie mają badania?
Jeszcze jeden taki wygłup i naprawdę wylecisz z forum. Już jako Pama nieźle sobie nagrabiłaś. Nemeia już ci pisała - jesteś wulgarna i robisz głupie żarty. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to milcz.
Narvana - Wto 19 Sie, 2003 14:35
Temat postu: .
kurce no denerwujące jest to że ona sobie z nas jaja obi
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:24
Temat postu:
Seksowna_15: Nie wiem, czy poważnie potraktować Twój list, czy nie, bo poprzednie były... takie sobie.
Jeśli swędzi Cię wzgórek łonowy, postaraj się lepiej dbać o higienę - staranniej myć, śmiało możesz 2 razy dziennie. Teraz są paskudne upały, więc bardziej się pocisz - dlatego musisz się dokładnie myć.
Upławy chorobowe (patologiczne) to w uproszczeniu wydzielina z pochwy, która charakteryzuje się niezbyt przyjemnym zapachem. Jeśli coś takiego Cię spotkało, porozmawiaj z Twoją mamą - może będzie w stanie rozwiązać ten problem za pomocą domowych medykamentów
.
deg - Wto 19 Sie, 2003 16:44
Temat postu:
Coś pokręciłem i wysłałem powyższy post jako gość.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:50
Temat postu:
Oczym wy mowicie jaka Pama
deg - Wto 19 Sie, 2003 16:55
Temat postu:
Koleżanko striptizerko.
My naprawdę nie jesteśmy głupi.
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 16:59
Temat postu:
Deg idż do djabła ty [cenzura]
Narvana - Wto 19 Sie, 2003 17:05
Temat postu: ........
jak mozna byc az tak upierdliwym? nie rob se z nas zartow bo my tu o powaznych sprawach rozmawiamy!
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 17:59
Temat postu:
Ale weź nie udawaj głupiej, OK? I nie nazywaj dega wulgarną nazwą penisa (domyślam się, że tak go nazwałaś), bo to należy się tobie.
Nemeia - Wto 19 Sie, 2003 19:22
Temat postu:
Pama czytaj.... Kazdy twoj idiotyczny post bedzie blokowany... Nie nie bede ich usowac zeby reszta forumowiczow mogla zobaczyc jak glupim i beznadziejnie dziecinnym mozna byc. Nie wysilaj sie, bo blokowanie twoich postow sprawia mi niesamowita frajde. I nie wazne ile razy sie zarejestrujesz, ile razy zmienisz nicka... zawsze bedziemy wiedzieli ze to ty. To jak? Chcesz sie ze mna dalej bawic w kotka i myszke? Bo mi jak najbardziej to odpowiada, a poniewaz jestem tutaj pare razy dziennie twoje posty beda bardzo skutecznie i szybko blokowane...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group