Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Koniec świata. :P

panienka_wierzba - Wto 19 Sie, 2003 16:25
Temat postu: Koniec świata. :P
Ech, ludzie koniec świata. Wczoraj dostałam odres, to jest okropne, boli mnie brzuch czuję dyskomfort i się wściekam i wydzieram na wszystkich, wydaję mi się że mnie wzyscy denerwują. Ech, ile ja mogę go jeszcze mieć, bo jak jeszcze z tydzień to szaleju dostanę Sad
deg - Wto 19 Sie, 2003 16:41
Temat postu:
O!
Gratuluję!
Nie będę po raz setny pisał, że to ważny krok w stronę dojrzałej kobiety Smile

Aby Cię pocieszyć napiszę tylko, że pierwszy okres może trwać 4 dni.
Ale może też... dwa tygodnie.
Powodzenia!
Nemeia - Wto 19 Sie, 2003 19:28
Temat postu:
To ze czujesz sie poirytowana i zmienia ci sie humor co piec minut to normalne Smile Mimo tego ze mam okres od 7 lat dalej jak ma on nadejsc jestem nie do wytrzymania. Humor zmienia mi sie co piec minut i od histerycznego smiechu do wscieklosci mija tylko 5 minut! Wink Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze. Jestes just prawie dorosla kobieta, powinnas byc dumna z tego ze dostalas okres.
Dyskomfort i bole brzucha tez sa normalne. Jak beda sie nasilac zawsze mozesz poprosic mame lub sama kupic sobie tabletki przeciwbolowe specjalnie przeznaczone na okres.
Powodzenia i Gratulacje Smile
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 01:16
Temat postu:
ja pierwsza miesiaczke (calkiem niedawno RazzP) mialam dlugą, ale bez objawową, więc śmiem sądzić ze te "objawowe" sa krótsze RazzP z tego co czytalam na to by wychodziło ..
Blanka - Sro 20 Sie, 2003 08:16
Temat postu:
gratulacje

w czasie miesiaczki jestec w takim chocby zalamaniu psychicznym Smile
wszystko cie denerwuje
o bulu juz pisalismy
ale napisz czy kilka dni (np.2) przed okresem nie bolal sie okropnie brzuch

ona: twoje posty sa czasem niezrozumiale
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 11:40
Temat postu:
Ja przy pirwszej miesiączce leżałam i się nie ruszłam, bo bałam się, źże co nie zrobie to mogę stać się bezpłodna. Aha i miałam zalamanie psychiczne chyba przez miesiąc.
banan - Sro 20 Sie, 2003 18:39
Temat postu:
moja dziewczyna jest rozdrażniona prze każdą miesiączką. czasem jest nie do wytrzymania. mówi, że ma PMS (tzn. zespół napięć przedmiesiączkowych). mi się jednak wydaje, zę to tylko takie wytłumaczenie Smile
Marcinek - Sro 20 Sie, 2003 20:13
Temat postu:
Panienko wierzbo, nie przejmuj się, za kilka dni Ci przejdzie, to co się z Tobą dzieje, jest normalne. Masz Kwiat na pocieszenie Smile!
panienka_wierzba - Sro 20 Sie, 2003 21:19
Temat postu:
cienkujem ci koralku, dziś jush czuję sie o wiele lepiej chyba jush siem przyzwyczaiłam :*
Iśka - Sro 20 Sie, 2003 21:34
Temat postu:
Ja przyzwyczaiłam się dopiero w ostatni dzień okresu Laughing ... Ale nie mogę powiedzieć, że pierwszy okres był bezobjawowy biggrin. Straaasznie bolał mnie brzuch, ale byłam wtedy na dłuuugim spacerze i myślałam, że to przez to że chce mi sie siusiu biggrin, więc nie kaprysiłam... Ale jak dotarłam na miejsce spodnie były już załatwione... Sad. No cóż takie są uroki kobiety... Trzeba się z tym pogodzić Shaking biggrin

Acha... byłabym zapomniała:

Gratulacje Panienko_Wierzbo !
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 22:19
Temat postu:
sory, poprostu mam taki styl bycia ... eee gadam duzo, dla wielu niezrozumiale ... trzeba mnei troszke poznać =P
NaStKa - Sro 20 Sie, 2003 23:42
Temat postu:
hmmm...patrze że mnie cosik ciekawego prawie ze ominęło Laughing
GRATULACJE paninko_wierzbo!

A wogóle to DEG nawet nam nie powiedziałeś od jak dawana juz jesteś tatusiem, no i jakiej płci masz dzidziusia biggrin
panienka_wierzba - Czw 21 Sie, 2003 12:44
Temat postu:
nie wiedziałam, że tyle iosómnie wysłuchac, to doprawdy niesłychane ile można mieć dobrych znajomy na forum dziękuję wam wszystkim
deg - Czw 21 Sie, 2003 17:48
Temat postu:
NaStKa napisał/a:
A wogóle to DEG nawet nam nie powiedziałeś od jak dawana juz jesteś tatusiem, no i jakiej płci masz dzidziusia biggrin

Dzidziuś planowo powinien zobaczyć nasz świat za 4 dni. Jeszcze nie znamy płci.

Banan: wredny jesteś (mam na myśli Twoje trzecie zdanie).
Nie obrażaj się. Tylko zrozum. To znaczy zrozum Twoją dziewczynę. Im naprawdę nie jest łatwo a dziewczyny, które mają PMS mają się wybitnie paskudnie. Uwierz w to i bądź dla niej dobry.
girl_in_black - Wto 09 Wrz, 2003 21:49
Temat postu:
Ja tez Ci pogratuluję!
Wspólczucia jeżeli naprawde mocno boli Cie brzuch. Ja mam to szczęście, ze mnie wcale nie bolał. Ani jak dostałam okres ani już później jak cykl się powtarzał. Dyskomfort zawsze się czuję. Jeśli nie chcesz czuć dyskomfortu zainwestuj w tampony Wink (których ja niestety nie uzywam bo się nasłuchałam ze przy wyciąganiu tampona to bardzo boli Sad )
Anya - Czw 11 Wrz, 2003 16:38
Temat postu:
chociarz wg. mnie dyskomfort maleje z czasem Razz choć miałam dopiero drugą miesiączke (bez objawową) to w czasie pierwszej keidy nie bylam czyms zajeta to moje mysli wokół jednego krązyły, a w czasie drugiej było już lepiej Razz
panienka_wierzba - Czw 11 Wrz, 2003 21:00
Temat postu:
Jak dobrze pójdzie (terminowo) to już w przysyzł tygodniu dostanę drugą. czy to nie straszne? musze się przygotowac biggrin
Iśka - Czw 11 Wrz, 2003 21:08
Temat postu:
Taaa... straszne ! Laughing

A ja nie wiem kiedy dostanę okres Sad... Ostatni miałam na końcu miesiąca, a przedostatni na początku... To kiedy mam się go spodziewać ? Może za miesiąć ? Very Happy
Anonymous - Sro 17 Wrz, 2003 22:10
Temat postu: gratuluję
gratulacje

To normane że sie wściekasz przynajmniej tak czytałam ja jeszcze nie mam miesiączki ale upławy. Jeszcze raz gratuluję kobietko:)
Anya - Sro 17 Wrz, 2003 22:53
Temat postu:
"wściekasz" to chyab zbyt mocne określenie RazzP chociarz nie wiem, ja przechodze bezobjawowo psychicznie jak i fizycznie miesiączke (tzn. jedyym objawem jest krwawienie Razz)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group