alicja00 napisał/a: |
Moim zdaniem jeśli chcą to niech zawierają związki małżeńskie. Niestety Polska jest krajem nietolerancyjnym i jeszcze bardzo długo takie związki nie zostaną zaakceptowane przez społeczeństwo. Jeśli chodzi o adopcję dzieci przez takie związki to jestem przeciw. Ponieważ moim zdaniem dziecko wyrastające w takiej rodzinie będzie miało fałszywy obraz rzeczywistości i jakieś skrzywienie psychiczne. Zresztą czasem się mówi "ja chcę stworzyć w przyszłości taką rodzinę w jakiej się wychowałem". Takie dziecko nie będzie znało tak na prawdę znaczenia co to jest rodzina. |
Koral napisał/a: |
Ja gdzieś czytałem, że homoseksualizm, to choroba, z której można wyjść. |
~magdzior~ napisał/a: |
Wiecie ja nie mam nic przeciwko homo ale no to troche sprzeczne z naturą
Jak widze dwie dziewczyny całujące sie to troche mnie obzydzenie bierze. Ale przeciesz każdy ma prawo kochać no nie??? Więc jak chcą to niech sie pobierają ![]() |
deg napisał/a: |
Zdecydowanie jestem przeciwny wychowywaniu dzieci przez homoseksualistów. |
Nemeia napisał/a: |
Gdyby zgodne z natura bylo to ze homosexualisci moga miec dzieci... to by je sobie mogli robic sami... To jest moje zdanie! |
Druh Paweł napisał/a: | ||||
Deg wielu homoseksualistów wychowuje dzieci czy Ci się to podoba czy nie. Nie wszyscy ujawniają swoje preferencje i na przykład zakładają rodziny. Rozumiem, że chodzi Ci o sytuacje gdy homoseksualni partnerzy wychowują dzieci. No cóż, wydaje mi się, że cała sprawa ma raczej medialny charakter i służy jedynie tym środowiskom, które homoseksualizmu nie akceptują i wykorzystują to do "świętej wojny ze zboczeńcami". Prowadzisz to forum z Nemeią dobrze, ale musisz mieć świadomość wielkiej odpowiedzialności, jaka na tobie spoczywa. Zdobyłeś zaufanie i jesteś autorytetem dla wielu forumowiczów. Kształtujesz światopogląd młodych ludzi.
Jeszcze nie tak dawno homoseksualistów wtrącano do więzień a w niektórych stanach USA robi się to nadal w przekonaniu, że homoseksualizm jest sprzeczny z naturą. Jest to o tyle śmieszne, że cały cywilizowany świat zarzucił ten pogląd. Z jednej strony czytam tu o akceptacji i tolerancji a z drugiej strony takie "wstawki". Powinniście być konsekwentni. A teraz moje zdanie na ten temat. Świat, modele związków międzyludzkich, rodzin, stosunków społecznych zmieniają się na naszych oczach, czy nam się to podoba czy nie. Już starożytni ubolewali nad upadkiem obyczajów, a jednak niewielu byłoby w stanie zaakceptować taki świat jak wtedy? Może jednak nie wszystko jest takie oczywiste jak się na początku wydaje? ![]() Pozdrawiam. Druh Paweł |
banan napisał/a: |
chcem poruszyć temat homoseksualistów (zarówno mężczyzn jak i kiobiet)
piszcie co uważacie na ich temat, czy powinni mieć prawo do pobierania się i czy w ogóle w polsce powinno zalegalizować takie związki itp. itd. ![]() |
deg napisał/a: |
Moment.
To po co wyszła za mąż, skoro go nie kochała??? |
@ngel 13 napisał/a: |
no, ja niby toleruje homoseksualistow ale nie wiem czy nie smialabym sie z dwoch ludzi tej samej plci, ktorzy sie caluja... w koncu to ludzki odruch, co nie? ![]() |
Wiktoria napisał/a: |
Ja nic do homoseksualistów nie mam, to są normalni ludzie, nie ich wina że kochają inaczej. Uważam że powinni móc brać śluby, ale żeby jednak nie mogli mieć dzieci! |
Anonymous napisał/a: |
orientacja seksualna rodzicow nie ma ZADNEGO wplywu na psychike dziecka!! |
Anonymous napisał/a: |
orientacja seksualna rodzicow nie ma ZADNEGO wplywu na psychike dziecka!! |