Cytat: |
Na począku do glanów trzeba sie przyzwyczaić...ma sie na nogach odciski... |
słoneczko napisał/a: |
no właśnie każdy ma swoje zdanie na ten temat.mnie nikt nie musi zmuszać bo za wszystkie skarby świata nie chciałabym takich butów.wszystko okarze sie za pare a może parenaście lat.do butów tzw.nosków też jestem sceptycznie nastawiona ![]() |
akasia napisał/a: |
bo jak będzie skatówa wyglądać w glanach. |
Kinga napisał/a: |
Cze
Oj chyba sobie tez glanki sprawię ![]() A są one niezdrowe czy coś takiego ? Bo słyszłąm że troszku |
Agnieszka12 napisał/a: |
twoja mama ma racje:) one szkodzą stopom mi sie nie podobaja ale no wiecie kazdy ma inny styl jesli tak bardzo checsz porozmawiaj z mam powiedz ze nie bedziesz ich ciagle nosila:) trzymam kcuki |
Elly napisał/a: |
Martenst są dużo lżejsze od glanów i nie mają blaszki , można powiedzieć ze martensy są delikatniejsze . ![]() |
kradziejka napisał/a: |
ale glany to normalne buty zimowe
gro ludzi chodzi w nich zimą poprostu zamiast traperów czy innych fakt że niektózy noszą je też latem [ chodzenie w glanach latem jest świetne i wcale nie ma odcisków! wiem bo sama chodze od czerwca tylko w glanach] każde bo\uty skórzane na dobrej nieprzemakalnej podeszwie, wykonane solidnie i nadające sie na każdą pogode są ciężkie i tyle |
kradziejka napisał/a: |
2 - doskonale ćwiczą mięśnie i wyrabiaja kondycje bo to dodatkowe kilogramy czy dodatkowy kilogram na każdą noge, a zwłaszcza jak sie na koncertach skacze:) |
nidhogg napisał/a: |
osobiscie polecam sklep w alejach jerozloimskich - tak mniej wiecej an pzreciwko dworca srodmiecie - wchodzi sie w brame - z reszta tam jest wywieszka ze dr martens etc.
kupowalam tam kilka par - lubie ten sklep. ewentualnie w halach kupieckich (czy jak to sie tam nazywa) i w tym ciagu stois przed - chyba tez mozna, tylko nie wiem czy oryginalne. |