Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - prześcieradło

panienka_wierzba - Czw 21 Sie, 2003 12:48
Temat postu: prześcieradło
dziś w nocy przeciekła mi podpaska i ubrudziło mi się prześcieradło, jak mogę szybko je wyczyścić?
Marcinek - Czw 21 Sie, 2003 12:51
Temat postu:
Wypierz w pralce, a gdyby ktoś (np. Twoja mama) pytała, czemu to zrobiłaś, to powiedz, że np. wylała Ci się Cola, na nie.
Anonymous - Czw 21 Sie, 2003 15:09
Temat postu:
Czemu ukrywać to przed mamą. Przcież ona też przez to przechodziła. Według mnie przed mamą to żadem wstyd, że masz okres i np. podpaska ci przeciekła. Najlepszym spsobem jest wyprać w pralce.
Anonymous - Czw 21 Sie, 2003 16:24
Temat postu:
zimna woda i mydło tez pomorze
deg - Czw 21 Sie, 2003 17:05
Temat postu:
Spróbuj pomóc sobie sokiem z cytryny.

A tak poza tym, to zainteresuj się podpaskami typu "night" - są dłuższe w stronę pupy i lepiej chłoną gdy leżysz (wtedy miesiączka ścieka Ci właśnie w kierunku pupy).
panienka_wierzba - Pią 22 Sie, 2003 09:13
Temat postu:
dzięki, już nie trzeba powiedziałam mamie gdy tylko przyszła z pracy i kazała mi do praliki schować, dzięki
Anonymous - Pią 22 Sie, 2003 13:15
Temat postu: no właśnie
Zgadzam się z przedmówcami: najłatwiej w pralce, ale jak będziesz z tym długo zwlekać, to moze się nie doprać. Ewentualnie, zimną wodą z mydłem, jak nie chcesz nikomu ego pokazywać... biggrin Smile Wink
cornelia - Czw 28 Sie, 2003 15:32
Temat postu:
Wypierz w pralce Laughing
Nieznajoma13 - Czw 28 Sie, 2003 15:54
Temat postu:
cornalia ma racje wypież w pralce!
A jak nie umiesz bo też tak czasem jest Laughing
No to wypież ręcznie tylko,
że najlepiej w zimnej wodzie!
Kamix - Czw 28 Sie, 2003 16:12
Temat postu:
Powtarzacie sie z ta pralka Wink Very Happy
Juz po wszystkim Very Happy
Ale nastepnym razem wypierzcie w pralce Blackeye Blackeye Very Happy
rodzynka - Sob 03 Sty, 2004 13:41
Temat postu: rodzynka
zimną wodą z jakimś wybielaczem np. vanish. Albo w pralce. Poza tym spróbój używać takich podpasek spacjalnie na na noc są dłuższe i bardziej chłonne.
mroweczka - Sob 03 Sty, 2004 19:36
Temat postu: Re: rodzynka
rodzynka napisał/a:
zimną wodą z jakimś wybielaczem np. vanish. Albo w pralce. Poza tym spróbój używać takich podpasek spacjalnie na na noc są dłuższe i bardziej chłonne.

Rodzynka!
mam taką sprawe do Ciebie. Ten temat był już poruszany na forum ale ja przypomne- wyciągasz tematy z końcówki sierpnia zapewne problem Wierzby już dawno się skończył( jak z resztą sama napisała). Rozumiem,ze chcesz pomóc ale zajmij się problemami bardziej "aktualnymi". I jeszcze jedna prośba- nie odbieraj tego tak,że Cię nie lubię czy coś Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group