Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Kiedy dostane miesiączkę?

Anonymous - Pią 22 Sie, 2003 21:28
Temat postu: Kiedy dostane miesiączkę?
Mam już 14,5 lat, 176 wzrostu, średnie piersi-70b, waże 53kg, wydzieline ok roku, a jeszcze nie mam miesiączki!!! Czy powinnam iść do lekarza? Moje koleżanki już mają! ja też chce, ale co mam zrobić? Sad
Marcinek - Pią 22 Sie, 2003 22:20
Temat postu:
Dojrzewanie, jest sprawą , indywidualną, więc narazie nie masz powodów do obaw.
Maciek - Sob 23 Sie, 2003 12:49
Temat postu:
juz chcesh miec miesiacZke ?!
na co ?!
dziewczyno , zle ci jest bezniej ?!
ehehe
Narvana - Sob 23 Sie, 2003 15:20
Temat postu: ..........
juz wiele pisalismy na ten temat na forum poszperaj troszke Wink na pewno cos znajdziejsz aha i Koral ma racje! Exclamation
deg - Nie 24 Sie, 2003 14:36
Temat postu:
Zwykle miesiączka dopada dziewczyny właśnie ok. roku (do dwóch) po wystąpieniu wydzieliny. Dlatego też myślę, że w ciągu najbliższego roku i Ciebie dopadnie.
girl_in_black - Sro 27 Sie, 2003 21:10
Temat postu:
Miesiączka to jest okropny dyskomfort. Racja Maciek! Niepotrzebnie Ci do niej tak śpieszno. Lepiej jest jak się nie ma miesiączki. Bo jak już się ma to czasami jest się bardzo ograniczonym.
Anonymous - Sro 27 Sie, 2003 23:07
Temat postu:
nie w każdym przyapdku. akurat trafiła mi się pierwsza miesiączka na kolonie. bardzo aktywne - jedyne co to z absenu zrezygnowałam, ale i bez niej nie szła bym na basen Razz...
Lilly - Czw 28 Sie, 2003 16:14
Temat postu:
Nooo...mają racje, miesiączka występuje od ok. roku do 2 lat po wystąpieniu wydzieliny (ja miałam rok wydzieline). A zresztą, po co ci miesiączka...mi ona naprawde przeszkadza...ciągle mokro Wink . A też ją chciałam mieć... . Więc się nie martw...niedługo napewno i do Ciebie zawita. Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group